göğsümün altındaki sertlik bebek değilmiş!!!!!!!!

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
arkadaşlar merhaba dün bu konuyla ilgili bir topik açmıştım tam göğs altında elimle de hissedebildiğimve ara ara ağrı yapan bir cisim var gibi etrafımdakiler bebeğin başıdr fealan dediler ama imkanı yok daha çok küçük bunun için çok şükür bugün dra ulaştım ve sordum bebek olmasına imkan yok kist olabilir gel muayene edelim dedi. açıkçası eşim de ben de çok korktuk taş gibi oturdu dışardan baklıdığında da görülebiliyor sol tarafıma yatamıyorum çok acıyor kızlar sizde de oluşmuşmuydu böyle bişey??????

canım bi arkadaşımın miyomu vardı bebekle birlikte oda büyümüştü ultrasonda görülüyordu.doğumuda sezeryan olmuştu dr miyomu almak için aradım ama bulamadım demiş.
sakın korkma bebeğe zararı yok diye biliyorum rahmin dışında oluyormuş genelde

Sakın ihmal etme.Bebek olması imkansız daha rahmin o kadar büyümedi.Benim bile daha gğüs altına gelmedi bebek.Miyomla da alakası yok miyom rahimde olur.Allah korusun doktorun dediği gibi kist olabilir.Belki de basit bi yağ bezesidir ama sakın geciktirme.İnşallah önemli bişey değildir.

sağolun arkadaşlar inanın moralim çok bozuk drum bugün yarın yokmuş acil şehir dışına çıkmış başka birine de gitmek istemiyorum ya basit ya bezesi ,ya süt bezeleriyle ilgili ya bir kist yada ne biliyim kafayı yiycem bakıp bakıp duruyorum

Hamileliğimde değil ama yıllar önce göğsümde ceviz büyüklüğünde bir sertlik vardı. Meme ultrasonunda fibrokistik olduğu ortaya çıktı. Doktor stres ya da üzüntü kaynaklı olduğunu söylemişti. Sonra kendiliğinden geçti, ilaç bile kullanmadım. Belki böyle bir şeydir. Lütfen kafanıza takmayın, iyi düşünün. İnşallah bir şey yoktur.

SELAMLAR ARKADAŞLAR dün dragittim kadın doğumcu bunun bebekle ilgisi yok dedi genel cerraha sevketti o da eliyle muyene etti şu sırada röntgen felan yasak tabi kitle ye rastalamadım dedi bira da göğsün altında olduğu için rahat davrandı sanırım kitle gibi olan şey kaburga kemiğimmiş bazı hamilelerde iç karın genişlerken kaburga kemiği zorlarmış bir de ben hep soluma yattım ondan da olur dedi ama dr bana sola yat demişti ne biliyim ben sol kaburga kemiğim hasar görmüş yapacak bişey yok merhem sürebilirsin dedi buna şüklür kitle felan diye ödüm koptu.

Gözün aydın.Ciddi bişey olmamasına sevindim.Ben de hep soluma yatıyorum demek o da kaburgaya zarar verebiliyomuş.Bi sağ bi sol yapmak lazım yani.Analarımız sol yana yatmak mı biliyolardı sanki

Gözün aydın.Ciddi bişey olmamasına sevindim.Ben de hep soluma yatıyorum demek o da kaburgaya zarar verebiliyomuş.Bi sağ bi sol yapmak lazım yani.Analarımız sol yana yatmak mı biliyolardı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…