göğsümün biri şişti

57ozlemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
47
9
86
merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım.4 aydır cocugumuz olsun istiyoruz 11 aylık evliyiz doğal yollarla korunduk. mayıs ayında hamile kaldıgımı zannettim bütün belirtileri yaşıyor gibiydim ama büyük bir hayal kırıklığı yaşadım adetimde 1 hafta geçmişti üstelik.her ay umutlanıyorum ama hiç birsey yok.şu anda bazı belirtileri yaşıyorum ama yine de korkuyorum psikolojik mi die kimseye bişey diyemiyorum.sizlerle paylaşmak istedim.belirtiler arasında bir göğsüm de baya şişme var ağrı da adetime de 7 gün var adetime 10 gün kala kan testi yaptım sonuç 0.100 cıktı yardım edin kızlar hamile kalıpta bir göğsünün şiştiği oldugumu aynı zamanda karnımda şişlik var ara ara baş dönmesi gibi gözlerimin önü kararıyor bilmiyorum sonuç hüsran cıkacak die bişey diyemiyorum

slm... biz kadinlar bebek bekleyecegiz diye kendimizi dinleyip dinleyip moralimizi bozuyoruz ben de henuz gebe kalamadim uzun suredir ugrasiyoruz adetim gecikti mide bulantim mi olmadi yerlesme kanamasi gibi biseler mi yasamadim dediginiz gibi basim donup goguslerim mi sismedi... Tedaviye basladim ve dr um bana sakin kendini dinlemiyosun dedi miden bulandigin da midene birsey dokunmus gibi dusun dedi hic birseyi hamilelige baglama dedi siz kafaniza takip kendinizi kandirdiginiz surece farketmeden stres oluyosunuz dedi ve bu stres sonucu hamilelik olusmuyor dedi birakin adetiniz geciksin bir bir bucuk hafta daha sonra testini yap dedi yanlis anlamayin beni bu muhabbetler cok mantikli geldi bana sizlere tavsiyemdir..

tavsiyen için teşşekürler dr dediği gibi olması lazım zaten cevremde bakıyorum bebek istemeyenler hamile kalıyor isteyenlerin olmuyor bi şekilde gercekten psikolojık bir durum aldı ama işte elimizde degıl belki bu ay belki tutar hesabı takılıyoruz aslında kendimizi yıpratıyoruz hep umut umut...diyorum bu ay hiç takmayacam ama ufacık bişey beni ona bağlıyor kimseye bişey diyemiyorum artık hayırlısı puffuk allah hayırlı zamanda kucagımıza almayı nasip eder inş.

Back
X