Gogus agrisi acil lutfen

Sims12

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
35
37
18
36
Arkadaslar Merhaba
4+4 hamileyim cuma günü öğrendim
Dün keseyi gördüm hersey normal yolunda dedi
Ama bugün sabah kalktigimda gogus ağrılarım yok olmuştu bende korktum hastaneye gittim doktor kese normal karin içinde kanama yok dedi ama benim için rahat değil
Sizlerden ricam benim gibi olan var mı
Haftaya bebeği göreceğim derken bugün canım çok sıkıldı
Teşekkürler şimdiden cevap verenlere

Beta HCG bakıldı mi tekrar

Arkadaslar Merhaba
4+4 hamileyim cuma günü öğrendim
Dün keseyi gördüm hersey normal yolunda dedi
Ama bugün sabah kalktigimda gogus ağrılarım yok olmuştu bende korktum hastaneye gittim doktor kese normal karin içinde kanama yok dedi ama benim için rahat değil
Sizlerden ricam benim gibi olan var mı
Haftaya bebeği göreceğim derken bugün canım çok sıkıldı
Teşekkürler şimdiden cevap verenlere
Merhaba, sizin hamileliğiniz nasıl gidiyor ben de 4+4 hamileyim ve bugün göğüs ağrılarımın gittiğini farkettim. Sizin hamileliğiniz yolunda mı? Bir sorun yok değil mi? Herkes normal olduğunu söylemiş ama yine de küçük bir acaba var içimde.

Merhaba, sizin hamileliğiniz nasıl gidiyor ben de 4+4 hamileyim ve bugün göğüs ağrılarımın gittiğini farkettim. Sizin hamileliğiniz yolunda mı? Bir sorun yok değil mi? Herkes normal olduğunu söylemiş ama yine de küçük bir acaba var içimde.
Çok şükür şimdilik yolunda kesede bebeği gorduk ama kalp atışı için 1 hafta sonra gel dedi

Merhaba 6. haftadayim bugun gogus hassasiyetim azaldi sanki bir sorun olabilir mi benzer seyler yasayan var sanirim hamileliginiz nasil devam etti

Back
X