canım emzirmeye devam et bi kaç gün sonra geçiyor bendede olmuştu.
kızlar benim de ateşim var 38.5. Sol göğsümde sertlik ve ağrı vardı. Dün gece göğsümdeki sütü bitiremedi yavrum, benim de cok uykum vardı sağmadan yattım. AKşam da ateşim başladı. Cok sıcak suyun buharına eğildim göğüslerimi tuttum. susam yağı iyi geliyormuş tıkanık damarlara susam yagı ile masaj yaptım bir yandan. ama ateşim daha da yükseldi. Sonra sıcak duşa girdim, hep sağdım sütümü. Biraz rahatladı ama hala bir agrı var, masaj baskısından mı bilmiyorum. ateşim de düşmedi iki tane novalgin aldım, minoset yoktu evde bu saatte de nerden bulayım eczane. aksi gibi eşim de yurtdışında. artık gece taksi tutar giderim ateşim düşmezse napiyim. bir daha emziremeyeceğim tıkalı kalacak diye coook korkuyorum.(
Canim ben gogus agrilari icin kadin dogum, cildiye ve gogus hastaliklarina gittim ama maalesef hicbiri care olmadi. Cozumu yine kendi kendime ugrasarak buldum. Senin agrilarin nasil yarik vs mi yoksa sertlik mi var?ACİL YARDIM KIZLAAAARR benimde göğsümde inanılmaz bir acı ve kızarıklık var hangi doktora gitmeliyim göğüs hastalıklarına mı yoksa kadın doğuma mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?