Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepimizin bünyesi farklı ve bazen stres de oyun oynuyor Neyi çok istersek onu almamız zor olur hayatta herşey böyle bence göğüs ağrısına takılma. Sende bel olur başkasında göğüs vs. İlk gebeliğimde göğüslerim hiç ağrımadı ama bel ağrım beni öldürmüştü yine de gebelik düşünmemiştim. Bat a kaç gün kaldı sizin acaba?
Genel olarak hemen hemen herkesin göğüs ağrısı acısı oluyor bunu bende merak ediyorum belirtisiz gebe kalan var mı daha doğrusu goguslerde değişikliği olmadan akıntısı olmadan gebe kalan var mk
Hepimizin bünyesi farklı ve bazen stres de oyun oynuyor Neyi çok istersek onu almamız zor olur hayatta herşey böyle bence göğüs ağrısına takılma. Sende bel olur başkasında göğüs vs. İlk gebeliğimde göğüslerim hiç ağrımadı ama bel ağrım beni öldürmüştü yine de gebelik düşünmemiştim. Bat a kaç gün kaldı sizin acaba?