Göğüs Ağrısı

Susi96

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
310
171
103
29
Kızlar Merhaba bişey danışmak istedim sizlere tabiki bende buradaki bir çok kişi gibi hamile kalmak istiyorum 1.5 senedir olmadı hala bekliyorum .
Geçen ay adet bittikten sonra gogus hassasiyetim hiç geçmedi sürekli hassas ve dolgundu yine öyle şimdi adetime 6 gün var iyice dolgunlasti ve acimaya başladı sanki yara gibi bide çok ayakta durduğumda bel ağrısı olup sarı akıntım oluyor ama kokusuz . Acaba belirti olabilir mi diye düşünüyorum

Canım merhaba
Kişiden kişiye değişiyor belirtiler. Adet belirtileri gibi zaten hamilelik belirtileri. Bende iki gün once öğrendim gebeliğimi. Adet olacakmisim gibi göğüs hassasiyetin oldu sadece.Allahim herkese nasip etsin inşallah. Bat a az kalmış inşallah gelmiştir bebisin sana

Bende aynı şekilde adetim 2 gün gecikti 28. Gündeyim şuan göğüslerim şişti ve acıyor sarı akıntım var bide midem yanıyor göğüs ağrısı aynı zamanda adet belirtisi oyuzden beklemekten başka çaremiz yok

İnşallah canım seninde bebişin sağ salim gelir inşallah teşekkür ederim guzel dileklerin için evet az kaldı bekliyorum biraz heyecanlı geçiyor günler zor tutuyorum kendimi test yapmamak için :)))))

Test yaptın mi hiç canım gecikmiş ne güzel belki vardır bişeyler benim de gogusler fena bu ay

Dün sabah test yaptım negatif çıktı 27.gün yani erkenmi yaptm acaba bazıların geç çıkabliyomş bi kaç gün daha olmazsam erken gebelik testi alıyım diyorum

Sen ne zaman öğrendin cnm kaçıncı gününde teste çıktı

Bence de bekle biraz bazen biraz gec sonuç çıkabiliyor bende o yüzden yapmıyorum test varsa da çıkmaz diye

Evet bekliyelim brz daha insan elinde olmadan meraklanıyo hasta oluncada hayal kırıklığına uğruyo işte

Aynen öyle bende 1.5 senedir bekliyorum sadece 1 kez yaptım test genelde düzenli geldiği için hep bekliyorum günümü bu ayki gogus agrim değişik sadece biraz belki hani bi umut işte tez zamanda Rabbim verir inşallah tüm isteyenlere

Benim agrim oluyor bazen ayaklarıma da vuruyor bugün yürüdüm mesela 1 saat kadar hem belim agridi hemde karnim ve kasiklarim

Amin inş bende 1 senedir bekliyorum ondan önce doğum kontrl hapı kullanıyordum onla alakalımı diye düşünmüyorum değil arada

Ben hiç kullanmadım mesela korunmadik yani ama olmayınca olmuyor işte canım hormonlar da falan sıkıntı yoksa yapacak bişey kalmıyor her ay yeni bir Umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…