Gogus akintim

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar simdi 30+2 lik gebeyim ama bu gebelikten oncede vardi. Yillardir var yani. 2 gogsumdende beyaz kremsi degisik kokusu olan akinti geliyo. Sıkmıyorum oynamiyorum ama kendiliginden tirnak ucu kadar yani bakinca ucu beyaz gozukcek kdr akintim oluyo. Kulak copuyle sildigimde copun ucu sari oluyo. Bi gogus ucum sert dokununca disari cikiyo diger gogus ucum yumusak dokununca usuyunce buzusuyo elimle cikariyorum 5 10 saniye durup duz oluyo. Sizce neden boyle?

Bende de 2 yıldır var sıkınca ya da sıkışma olunca falan geliyor hamile değilim Dr a gittim kanal genislemesi var dedi ama film ve biopsi yaptılar Dr a gorunmelisin çünkü bana bu halimle bebek yapmadan gel çünkü bebek sütü icmeyebilir tadı değişecek ameliyat olmalısın demisti

Bende de 2 yıldır var sıkınca ya da sıkışma olunca falan geliyor hamile değilim Dr a gittim kanal genislemesi var dedi ama film ve biopsi yaptılar Dr a gorunmelisin çünkü bana bu halimle bebek yapmadan gel çünkü bebek sütü icmeyebilir tadı değişecek ameliyat olmalısın demisti
Ciddi misin :( ben surekli sutyenli duruyorum sabah aksam hic cikarmadan. Acaba diyorum o yuzden mi oluyo... kadin doguma sormustm hamileligi ogrenince rengini kokusunu sordu sorun degil dedi ama goguse gitmedim. Bak simdi moralim bozuldu. Doguma 2 ayim kaldi icmezmi sutumu :(

Bazı insanlarda hamileyken de geliyor ama sen hamile değilken vardı demissin Dr bana ole soledi seni üzmek istemedim hakkını helal et ama Dr a gorunmelisin

Gerçi bu şekilde ultrason falan çekerler bi tek sanırım içini ferah tut..memeden sıvı gelmesinin çok sebebi var
Haklisin. Son zamanda artti eskiye nazaran. Mesela onceden ayda 1 kez oluyosa dun ve bugun oldu. Sıkmak istemiyorum devami gelcekmi diye merak ediyorum ama erken doguma sebep oluyomus sıktırmak galiba. Dedign gibi kontrol ettirmem lazim cok sagol :)