evet bu ağrıların olması normal . bebek kendine yer açıyor ayağını kafasını kemiklere dayadığı için agrı yapması normal ... agrın olduğunda masaj yap ve uzan .. muayaneye gittiğinde dr. danışmayı unutma ...
Benimde sol göğsümün altı iinanılmaz acıyor sola yatamıyorum saga yatınca geciyor su an oturuyorum ama resmen oraya bişey batıyor canım cok acıyor normal mi acaba
Benimde sol göğsümün altı iinanılmaz acıyor sola yatamıyorum saga yatınca geciyor su an oturuyorum ama resmen oraya bişey batıyor canım cok acıyor normal mi acaba
evet bu ağrıların olması normal . bebek kendine yer açıyor ayağını kafasını kemiklere dayadığı için agrı yapması normal ... agrın olduğunda masaj yap ve uzan .. muayaneye gittiğinde dr. danışmayı unutma ...
:) yaramaz bebis ama durunca normalde değil sadece kahkaha atarak gülüncefelan oluyo bu tip basit hareketlerde söylediğiniz dogru sanırım cünkü bi kaç gün geçti yine basladı tesekkür ederim cevabınız ve iyi dilekleriniz için :)
Benimde 28 haftada baslayan ve dogum kadar beni mahveden bi agriydi gece aglayarak uyuyodum hamileliğin en acili zamaniydi(
Doğumdan 3 4 ay sonra bile kaburgalarim uyusuk gibi garip bi agri vardi orda tek care yatarken Kollarimi geriye atmakti (
Benimde sankiöğsümün altı iinanılmaz acıyor sola yatamıyorum saga yatınca geciyor su an oturuyorum ama resmen oraya bişey batıyor canım cok acıyor normal mi acaba