H handans81 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2012 10 0 0 İstanbul 15 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi handans81 #1 iyi akşamlar :) göğüs büyütme ameliyatları hakkında bilgisi olan varmıdır? Sonuçları nasıl olur vs vs . Veya büyük göğüsler için kremler yeterli olur mu? Şuana kadar birşey denemedim aslında çekindim de. Ama artık istiyorum Tavsiye bekliyorum
iyi akşamlar :) göğüs büyütme ameliyatları hakkında bilgisi olan varmıdır? Sonuçları nasıl olur vs vs . Veya büyük göğüsler için kremler yeterli olur mu? Şuana kadar birşey denemedim aslında çekindim de. Ama artık istiyorum Tavsiye bekliyorum
A artarta Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 8 0 0 İstanbul 16 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi handans81 #2 ben Dr. Nazmi Bayçın ile görüştüm. kliniği etilerde. Avrupa Estetik diye bir yer. Operasyondan sonra paylaşçam ben de yorumlarımı :))
ben Dr. Nazmi Bayçın ile görüştüm. kliniği etilerde. Avrupa Estetik diye bir yer. Operasyondan sonra paylaşçam ben de yorumlarımı :))
Kazen Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀 Administrator 14 Kasım 2001 21.498 En iyi cevaplar 2 69.632 1.623 102 3 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi handans81 #3 Handan81 kullanıcı adı ile Meme büyütme .... duygusalduygu kullanıcı adı ile burun .... melekmelek91 ile liposuction ... artarta ile yeniden burun ... Sırada neren var ? Hadi güzelim hadi ...
Handan81 kullanıcı adı ile Meme büyütme .... duygusalduygu kullanıcı adı ile burun .... melekmelek91 ile liposuction ... artarta ile yeniden burun ... Sırada neren var ? Hadi güzelim hadi ...