Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiyorum şimdiden böyle bişey söylemem mümkün değil kas altı olduğu için dağa ağrılı geçiyorAcaba 10 sonra fln davete katılacak kadar iyileşme olirmu peki
Size de geçmiş olsun agrılarım bugün pe yok gibi ama yine de var işte size kaç cc takıldıGeçmiş olsun canım sanırım aynı gün ameliyat olmuşuz. Benim direk kas altı. Haliyle ağrılarım devam ediyor. Şişlik özellikle koltuk altımdaki şişlikler sağa sola dönüp yatmamı da engelliyor. Zaman hızla geçsin gitsin artık
Size kaç cc takıldı kas altına mı agrılarınız şişkinliğiniz ne kadar zamanda indi biran önce geçse şu zaman artık bu sıkıntı gerginlik şişlik hissi insanı çok yoruyor5 gün de geçmez canım biraz daha sabret kendi parçan gibi oluyor bir zaman sonra taktırdıgını bile unutuyorsun
normal şu anki durumun
Ne kadar zaman oldu taktıralı ve şuan göğüsleriniz normal göğüs gibi mi agrı sızı oluyor mu200 cc high profil takıldı cnm bana
Teşekkür ederim çok iyi geldiağrılar geçtikten bir süre sonra orada olduklarını unutacaksın. az kaldı dayan..
Evet canım hala ağrı , sızı mevcut ilk günler gibi olmasa da henüz tamamen bana ait değiller gibi. Yarın tam 2 hafta olacak yaptıralı.Ne kadar zaman oldu taktıralı ve şuan göğüsleriniz normal göğüs gibi mi agrı sızı oluyor mu
Benimde bugün 12.ci günüm hala agrı var özellikle sabahları sizin ki kas altımı kaç cc takıldı sizeEvet canım hala ağrı , sızı mevcut ilk günler gibi olmasa da henüz tamamen bana ait değiller gibi. Yarın tam 2 hafta olacak yaptıralı.