18 yasindayim ama bende ayiptir soylemesi meme diye bisey yokergenlige yyeni girmis bi kizda bile daha cok vardir ve kilomda normal. Ic camasirin en kucuklerini ve slikonlularindan kulllaniyorum yok zaten bari biraz varmis gibi dursun diye kadinlar ilerde buyuyecegini soylediler evlilikten sonra ozellikle o yuzden sikinti yapasim gelmiyor. Sizce?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
18 yasindayim ama bende ayiptir soylemesi meme diye bisey yokergenlige yyeni girmis bi kizda bile daha cok vardir ve kilomda normal. Ic camasirin en kucuklerini ve slikonlularindan kulllaniyorum yok zaten bari biraz varmis gibi dursun diye kadinlar ilerde buyuyecegini soylediler evlilikten sonra ozellikle o yuzden sikinti yapasim gelmiyor. Sizce?
evlendikten sonra ne oluyormuş da büyüyüormuş ki?
hamilelikte büyüyor sadece birde biraz daha kemik yapın gelişiyor. 75 se 80 oluyorsun şekil a : ben
ama emzirincee oooooo fııııısssss hiç birşey kalmıyor
evlenme yaşıyla alakalı olabılır mı?
ben 2 yıllık evliyim kemik ve vucut yapımda 0 değişimi var.
ben henuz doğum yapmadım ama arkadaslarımın nerdeyse hepsi yaptı buyuyen yok walla :)))
kiloyla alakalı biraz..
18 yasindayim ama bende ayiptir soylemesi meme diye bisey yokergenlige yyeni girmis bi kizda bile daha cok vardir ve kilomda normal. Ic camasirin en kucuklerini ve slikonlularindan kulllaniyorum yok zaten bari biraz varmis gibi dursun diye kadinlar ilerde buyuyecegini soylediler evlilikten sonra ozellikle o yuzden sikinti yapasim gelmiyor.
Merhaba canim evet oyle soyluyolar ama ben pek inanmiyorum.sen en iyisi sabahlari bebek yagiyla masaj yap aksamlarida buz masaji yap eminim buyuyucektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?