Gogus hassasiyeti

Tuuuggbaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
57
3
6
35
Kahramanmaraş
Gebeklik geçiren arkadaslar gebeliginizi öğrenmeden once gogus hassasiyetiniz var miydi varsa adete ne kadar sure kala başlamıştı. Cevaplarsanız cokkkkkk memnun olurummm

Benim adetlerimde göğüs ağrım olmaz normalde. Hamileliğimi öğrenmeden bir kaç gün önce pek çok arkadaşım göğüslerin büyümüş demişti. Hassasiyette beklenen adet tarihime bir kaç gün kala başlamıştı. Hassasiyet neyse de çok da büyümesin ama yaa :))

göğüs hassasiyeti hemen hemen en belirgin özelliktir hamilelikte..bebek 1 aylık olduktan sonra daha çok başlar..bazı anlar iç çamaşırı değse bile acır,oldukça hassaslaşır..

Ya bnm iliskiden yaklaşık 4-5 gun sonra hassaslasti adetime de daha 14 gun falan vardı simdi 6 gun kaldı. Benim ederse maksimum 5 gun kala falan baslarda acaba bu kadar erken baslamasi bi belirtimi diyorum. Bide bnm üstüne bastırınca koltuk altına doğru olan tarafları acıyor sizce ne olabilir ya cok merak ediyorum ve umutlaniyorimmm

benim göğüslerim her ay hassas şimdide dokunamıyorum 2-3 gün kaldı keşke hamilelik belirtisi olsa

Back
X