Göğüs hassasiyetim

yosun4646

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
201
48
13
27
Kızlar benim yaklaşık 5 aydır regl öncesi göğüs hassasiyetim kayıp olmuştu ancak bu ay yumurtlamadan sonra yumurtlamada 3 Temmuz ile 6 Temmuz arasında oldu yani 6 Temmuz’da çatlamayı gördüm o günden sonra önce göğüs ucunda dokununca sızı ve şimdi göğsümde hafif sızı hissetmeye başladım hamilelik başlangıcı olabilir mi yani döllenme ile alakalı olabilir mi yoksa tekrardan göğüs hassasiyetim gelmeye mi başladı diyebiliriz sizce 🥹

Eklentiler

• E365A79F-6B61-4475-9ABE-0222DEB1A9CF.webp
    E365A79F-6B61-4475-9ABE-0222DEB1A9CF.webp
    31 KB · Görüntüleme: 16
Tatlim ben ogluma hamile oldugumu boyle ogrenmistim gogus hassasiyetim vardi agridan yatamiyordum. Ama regilkende goguslerimde dolgunluk cok degil biraz agri oluyor

Kızlar benim yaklaşık 5 aydır regl öncesi göğüs hassasiyetim kayıp olmuştu ancak bu ay yumurtlamadan sonra yumurtlamada 3 Temmuz ile 6 Temmuz arasında oldu yani 6 Temmuz’da çatlamayı gördüm o günden sonra önce göğüs ucunda dokununca sızı ve şimdi göğsümde hafif sızı hissetmeye başladım hamilelik başlangıcı olabilir mi yani döllenme ile alakalı olabilir mi yoksa tekrardan göğüs hassasiyetim gelmeye mi başladı diyebiliriz sizce 🥹
Progesteron yükseliyor yumurtlama sonrası. Yani rahim duvarını kalınlaştıran hormon. O yüzden acıyor şuan. Adet olursanız acı azalır biter ama olmazsanız gebelik varsa devam eder

Progesteron yükseliyor yumurtlama sonrası. Yani rahim duvarını kalınlaştıran hormon. O yüzden acıyor şuan. Adet olursanız acı azalır biter ama olmazsanız gebelik varsa devam eder
Onu biliyorm ama sorduğum şu dediğim gibi 5 aydır kaybetmiştim ben o hassasiyeti bi anda olmamaya başladı ve bu ay 5 aydan sonra hissedince acaba hamilelik döllenme ile alakalı mı yoksa eski halime ni döndüm yine regl öncesi olduğu gibi ama hala mesela uçlarında var göğüs tamamında yok Buda ümitlendirdi beni bilmiyorum o yüzden sordum 🥹

Tatlim ben ogluma hamile oldugumu boyle ogrenmistim gogus hassasiyetim vardi agridan yatamiyordum. Ama regilkende goguslerimde dolgunluk cok degil biraz agri oluyor
Evet benimde her reglden 10 gün önce başlardı ağrı kanama ile sonlanırdı bu sefer 5 aydır hiç bir ağrı hissetmedim hassasiyet kayıp olmuştu işte şimdi başlayınca ve hala uçlarında var tamamında yok biraz ümitlendim ama diğer şekilde de olabilir tekrar regl öncesi duruma da geçmiş olabilirim bilemedim hangisine inansam diye teste de çok var sabırsızlık işte 🥹

Back
X