Göğüs hassasiyetiniz ne zamana kadar sürdü?

oozzee

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
1.031
1.363
333
Arkadaşlar benim doktor randevum 4 gün sonra. Gebeliği şimdiye kadar kanda takip ettik.
En son 2383e yükseldi, düzenli katlanarak.
Sorum şu; bu sabah göğüs hassasiyetimin epey azaldığını fark ettim. Tahminimce 5-6 haftalık gebeyim. Progestan jel de kullanıyorum. Azalması anormal mi acaba? Kafama taktım, üzülüyorum..

7 hafta sürmüştü bende. Sonra geçti
İyidir inşallah sizinkide takmayın kafaya göğüs hassasiyetini. Ben üç doğum yaptım sadece kızım da yaşadım göğüs hassasiyeti ...

7 hafta sürmüştü bende. Sonra geçti
İyidir inşallah sizinkide takmayın kafaya göğüs hassasiyetini. Ben üç doğum yaptım sadece kızım da yaşadım göğüs hassasiyeti ...

Teşekkürler.
Arkadaşım ilk üç ay neredeyse olmadı, sonradan oldu diyor. Bence onunla gebeliğin pek alakası yok diyor. Ama kötü bi şey olursa korkusu çok yaşıyorum

Teşekkürler.
Arkadaşım ilk üç ay neredeyse olmadı, sonradan oldu diyor. Bence onunla gebeliğin pek alakası yok diyor. Ama kötü bi şey olursa korkusu çok yaşıyorum
Aynen onunda dediği gibi birazda kişinin yapısıyla alakalı sanırım. Kanaman yoksa bişey olmaz Allah ın izni ile.

Teşekkürler.
Benim de 8.haftada geçmişti sanırım ya da 9.haftada hatta ben de endişelenmiştim neden böyle oldu diye ama çok şükür herşey yolundaydı

8.ayımdayım gögüs hassasiyetim hiç olmadı ama felaket derecede gögüs ucu kaşıntısı oldu ve hala devam etmekte. Herzaman olacak diye bir şey yok tatlım kafana takma böyle şeyleri

Geçiyorr başlıyor geçiyor başlıyor :) kafasına göre takılıyor hamile olduğumu öğrendiğimde çok ağrıyorlardı sonra geçti 3.ay bitiminde yeniden başladı hollanda ineği gibi oldular şimdiden. Ama sadece uçları hassas

Benimde 6. Haftamda hemen geçmişti. Hoş karşılamalısın. Kafaya takılacak bişey değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…