Göğüs küçültme estetiği

gzd34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
4
0
1
30
Merhaba.Göğüslerim büyük olduğu için küçültme ameliyatı olmak istiyordum ve bu süreçte birçok doktor araştırdım ve görüştüm.İstanbul’da doç.dr Çiğdem Karadağ ameliyatımı gerçekleştirdi 28 nisan 2025 tarihinde.bugün 2 mayıs 2025 beklediğimden daha iyi geçiyor süreç ilk üç gün biraz zordu ve ödem fazlaydı ama Çiğdem Hoca çok ilgili bir doktor,bu konuda profesyonel bence direnler çıkarkende minimum derece acı hissettim iyi geçti,göğüslerim büyük olmasına rağmen gayet küçülmüşler herhangi bir komplikasyon yaşamadım sonuçtan çok memnun kaldım özgüvenim yerine geldi.küçültme ameliyatına karar verdiğimde bende buradan çok kez doktor araştırması yapmıştım kısaca tecrübemi paylaşmak istedim

Ne alaka.benim gibi ameliyat olmayı düşünenler için paylaştım doktorumdanda çok memnun kaldım tabiki tecrübemi paylaşıcam

Sizin düşünceniz.gerçekten benim gibi doktor arayan,komplikasyon riskinden korkan insanlara bi nebze faydam olursa mutlu olurum.kullanıcı adınızdan belli değil cinsiyetiniz baymısınız bayanmısınız ama dalgaya aldığınıza göre böyle bişeye ihtiyacınız olmadığı belli.bırakında bu konuda araştırma yapan varsa faydalanabilsin

Sizin düşünceniz.gerçekten benim gibi doktor arayan,komplikasyon riskinden korkan insanlara bi nebze faydam olursa mutlu olurum.kullanıcı adınızdan belli değil cinsiyetiniz baymısınız bayanmısınız ama dalgaya aldığınıza göre böyle bişeye ihtiyacınız olmadığı belli.bırakında bu konuda araştırma yapan varsa faydalanabilsin
Cevabınız bile reklam 😂 komplikasyon riskinden korkan derken bile bi sinyal verme söz konusu öff bu forumda sizin gibi çok var sizin gibiler yüzünden insan doğru bilgiye ulaşmakta zorlanıyo yettiniz ya bugün üye olup kadınlar kulubünü bilgilendirme çabanıza sağlık teşekkür ederiz bi daha olmasın😂

Bir daha olup olmayacağını size soracak değiliz.boş vaktiniz çok herhalde burada reklam reklam deyip duruyorsunuz çok eğleniyormuş gibi birde gülücük koyuyorsunuzbence siz boş yorum yapıp vakit geçirenlerdensiniz.kusura bakmayın size vaktim yok ama ameliyattan sonraki 4. Günüm sormak isteyen,bilgi almak isteyenlere açığım rica etsem boş yorumlarınızla doldurmazsınız konuyu sevinirm

Bir daha olup olmayacağını size soracak değiliz.boş vaktiniz çok herhalde burada reklam reklam deyip duruyorsunuz çok eğleniyormuş gibi birde gülücük koyuyorsunuzbence siz boş yorum yapıp vakit geçirenlerdensiniz.kusura bakmayın size vaktim yok ama ameliyattan sonraki 4. Günüm sormak isteyen,bilgi almak isteyenlere açığım rica etsem boş yorumlarınızla doldurmazsınız konuyu sevinirm
Tamam canım sorarlar sana🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X