Göğüs pompası ameda lactaline mi medela swing mi?

maviada

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
181
12
623
38
İstanbul
arkadaşlar bebeğim 43 günlük.doğduğundan beri tek memeden emziriyorum,diğer memenin ucu yoktu ememiyordu.sütüm azdı mecburen mama takviyesi yaptık.şimdi biberon alıştı ve malesef memeyi emmek istemiyor.zaten sütüm az,emzirmeyip manuel pompayla sağdığım göğsümden 30-40 cc anca çıkıyo 3 saatte bir sağınca.iyice sütüm kesilecek diye korkuyorum.:43:

ameda lactaline ve medela swing kullananlar hangisini önerirsiniz?düzenli olarak sağıp sütümü arttıracak bi pompaya ihtiyacım var. manuel pompayla çok zor oluyo ve çok az süt çıkıyo.ne yapacağımı şaşırdım yardımlarınızı bekliyorum acil.bi an evvel önerileriniz doğrultusunda alacağım.

bende önce manuel almıştım çok yorucu oluyor, sonra medikalden başka bir marka elektrikli aldım ama göğsümü çok acıttı sürekli çekiyordu. en son medela aldım ve çok memnun kaldım,hızını ayarlayabiliyorsun ve ritmik olarak çekiyor, tavsiye ederim, bebeği hastanede yatıyordu sütümü onunla sağarak verdim, şimdi yine emziriyorum

Canım benim bebeğim küvözde kaldı bir süre medelanın pompasıyla sağıp gönderdim sütümü,o zamanlar çok çıkıyordu bebek emmediği için bir biberonu dolduruyordu ikisi.Aras emmeye başlayınca göğüslerim çok yara oldu bende senin gibi sadece biriyle doyrdum hatta mamaya başladık bizde,yara olan göğsümü de sağdım ama bebek emmediği için haliyle azaldı o göğsümde sütüm,elektrikli pompayla 60 cc geliyordu.Sana tavsiyem bir an evvel al pompayı ve sürekli sağ,süt azalıyor yoksa.Medelayı şiddetle tavsiye ederim.

Selam
ben ameda kullandım. çift göğüs için olanlardan çok memnundum.
bir dönem medelayı denedim çok kötüydü.
amedayı herkese tavsiye ediyorum

Ameda hic dneemedim ama hep iyi oldugunu duydum. Medelanin normal elektriklilerini de genelde begenmiyorlar. Ben medela swing kullandim cok memnun kaldim

arkadaşlar merhaba sölediniz amrkaları bilmiyorum ama ben kendim 3 ayşık bebeğim var bir yere giderken sağıyorum phılıps aventin elektrikli pombası ve biberonlarını öeneirirm gögsü yara yamıyr ayarlayabilirsun pompayı hızlı yavaş nasıl isityorsan biberonlarıda anne memesi gibi çocuk eçkdikçe geliyor.hemen akmıyor anne memesine en yakın bieberon diye geçiyor ablam kullanmışdı manuelini ben elektriklisini aldım biz çok memnunuz

bende avent kullanıyorum çok memnunummm

avent kullandım cok memnunum
hastane tipi pompalardan bile cok cekiyor ve hic acitmiyor

Back
X