Göğüs pompası gereklimi

Ozuji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
164
34
48
arkadaşlar doğumdan önce göğüs pompası almak gereklimi

.

.

Bende çok kararsız kaldım emin olamadım :)
Canim site kafayi yedi biraz bi mesaji 2 kere yolladigimi gordum duzenledim nokta koydum fazla yolladiklarima sonra normale dondu mesjlar anlamadm :)

Ilk zamanlar cok fazla süt oluyor hepsını ememıyor bebek. Fazla olan sutu sagıp buzluga atabılırsın. Ne kadar sağarsanız kadar sütun artar. Alıp kullanmak daha ıyı. Ilk günler sütünün gelmesıne de yardımcı oluyor.

Ilk zamanlar cok fazla süt oluyor hepsını ememıyor bebek. Fazla olan sutu sagıp buzluga atabılırsın. Ne kadar sağarsanız kadar sütun artar. Alıp kullanmak daha ıyı. Ilk günler sütünün gelmesıne de yardımcı oluyor.
Öneriniz hangi marka model olarak nedir

Eger evde olacaksan ufak pompalar isini gorur.
Bence gerekli,meme de yara olabiliyor ozaman sagim yapmak gerekiyor. Hem de sutu arttiriyor.

Öneriniz hangi marka model olarak nedir
2 çocuğumu emzırebıldım ama 3.cocugum emmeyınce mecbur sagım yaptım. Chıcconun manuel pompasını 2 çocuğumda kullandım memnundum.
O bozulunca eczaneden wee nın manuel pompasını aldım cok cok memnun kaldım. Cok güzel sagıyordu. 3.cocugumda sureklı sagdıgım ıcın yorucu olduğundan avent in elektrıklı Şah’ın makınesını aldım o da ıyıydı.
Aklınızda bulunsun diye detaylı yazdım.
Tavsıyem hem ucuz hem de cekısı ıyı olan wee nın ürününü almanız.

Ben çok gerek duydum ilk doğumda. Çalışmayan bir anne olmama rağmen. Bebeğin ememedigi sütü sağdım buzluk kısmına koydum aventin poşetlerinden almıştım gerektiğinde cikardim ılık suda eritip biberondan icirdim. Şimdi ikinci geliyor avent marka aldım nasipse kullanacağım.

Eger evde olacaksan ufak pompalar isini gorur.
Bence gerekli,meme de yara olabiliyor ozaman sagim yapmak gerekiyor. Hem de sutu arttiriyor.
Evet evde olacağım. Lansinohun manuel pompası var. Sanki yorumlara göre iyi duruyor. Başlangıçta bilmeden elektrikli olanlardan almak biraz pahalı gibi gelir diye düşünüyorum lazım olmazsa diye

Ben çok gerek duydum ilk doğumda. Çalışmayan bir anne olmama rağmen. Bebeğin ememedigi sütü sağdım buzluk kısmına koydum aventin poşetlerinden almıştım gerektiğinde cikardim ılık suda eritip biberondan icirdim. Şimdi ikinci geliyor avent marka aldım nasipse kullanacağım.
Bnde başlangıç için lansinohun maueli düşünmeye başladım gerek oluyor demekki

2 çocuğumu emzırebıldım ama 3.cocugum emmeyınce mecbur sagım yaptım. Chıcconun manuel pompasını 2 çocuğumda kullandım memnundum.
O bozulunca eczaneden wee nın manuel pompasını aldım cok cok memnun kaldım. Cok güzel sagıyordu. 3.cocugumda sureklı sagdıgım ıcın yorucu olduğundan avent in elektrıklı Şah’ın makınesını aldım o da ıyıydı.
Aklınızda bulunsun diye detaylı yazdım.
Tavsıyem hem ucuz hem de cekısı ıyı olan wee nın ürününü almanız.
Anladıö teşekkür ederim lansinoh manuel için ne düşünüyorsunuz

Evet evde olacağım. Lansinohun manuel pompası var. Sanki yorumlara göre iyi duruyor. Başlangıçta bilmeden elektrikli olanlardan almak biraz pahalı gibi gelir diye düşünüyorum lazım olmazsa diye
O kadar detaya gerek yok bence.
Lansinoh olabilir isine yarar diye dusunuyorum.
Benim cok siradan bir pompa bile isimi gormustu.

Anladıö teşekkür ederim lansinoh manuel için ne düşünüyorsunuz
Buradaki bazı arkadaşlar memnun degıldi.

Kullanıp kullanmayacağın bellı degıl o kadar pahalıya gerek YÖK bence.
Wee 30-40 lıra arası onu bıle alsan işini gorur kı ben tamamen sağıyordum sütümü ve cok memnundum.

Buradaki bazı arkadaşlar memnun degıldi.

Kullanıp kullanmayacağın bellı degıl o kadar pahalıya gerek YÖK bence.
Wee 30-40 lıra arası onu bıle alsan işini gorur kı ben tamamen sağıyordum sütümü ve cok memnundum.
Teşekkür ederim elektriklide öneriniz nedir

Ben Lanshinoh ikili elektrikli pompa almıştım kızımda doğumdan önce.
Bir kez denemek için kullandım sütüm var mı diye,bir daha gerek duymadım. 22 aya kadar emzirdim.
Şimdi ki aklım olsa almazdım,gerekli olursa alınması gerekiyor bence.
Baktınız emmiyor bebeğiniz,sütünüz var,o zaman alır kullanırsınız ama normal şartlarda gerekli değil bence doğumdan önce almak.

internetteki yorumlara göre medela ve lansinoh tavsiye ediliyor. ama şikayet var.com a bakıldığında ikisinden de şekayetler var sonuçta elektronik alet arıza olabilir fakat şikayetlere lansinoh dönüş yaparken medela umursamamış bile. o yüzden lansinoh bana daha güven verdi sanki..

tavsiyesi olan var mı?

Back
X