Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok kararsız kaldım emin olamadım :)
Canim site kafayi yedi biraz bi mesaji 2 kere yolladigimi gordum duzenledim nokta koydum fazla yolladiklarima sonra normale dondu mesjlar anlamadm :)Bende çok kararsız kaldım emin olamadım :)
Aynen bnmkide noktayı kopyalamış :)))Canim site kafayi yedi biraz bi mesaji 2 kere yolladigimi gordum duzenledim nokta koydum fazla yolladiklarima sonra normale dondu mesjlar anlamadm :)
Öneriniz hangi marka model olarak nedirIlk zamanlar cok fazla süt oluyor hepsını ememıyor bebek. Fazla olan sutu sagıp buzluga atabılırsın. Ne kadar sağarsanız kadar sütun artar. Alıp kullanmak daha ıyı. Ilk günler sütünün gelmesıne de yardımcı oluyor.
2 çocuğumu emzırebıldım ama 3.cocugum emmeyınce mecbur sagım yaptım. Chıcconun manuel pompasını 2 çocuğumda kullandım memnundum.Öneriniz hangi marka model olarak nedir
Evet evde olacağım. Lansinohun manuel pompası var. Sanki yorumlara göre iyi duruyor. Başlangıçta bilmeden elektrikli olanlardan almak biraz pahalı gibi gelir diye düşünüyorum lazım olmazsa diyeEger evde olacaksan ufak pompalar isini gorur.
Bence gerekli,meme de yara olabiliyor ozaman sagim yapmak gerekiyor. Hem de sutu arttiriyor.
Bnde başlangıç için lansinohun maueli düşünmeye başladım gerek oluyor demekkiBen çok gerek duydum ilk doğumda. Çalışmayan bir anne olmama rağmen. Bebeğin ememedigi sütü sağdım buzluk kısmına koydum aventin poşetlerinden almıştım gerektiğinde cikardim ılık suda eritip biberondan icirdim. Şimdi ikinci geliyor avent marka aldım nasipse kullanacağım.
Anladıö teşekkür ederim lansinoh manuel için ne düşünüyorsunuz2 çocuğumu emzırebıldım ama 3.cocugum emmeyınce mecbur sagım yaptım. Chıcconun manuel pompasını 2 çocuğumda kullandım memnundum.
O bozulunca eczaneden wee nın manuel pompasını aldım cok cok memnun kaldım. Cok güzel sagıyordu. 3.cocugumda sureklı sagdıgım ıcın yorucu olduğundan avent in elektrıklı Şah’ın makınesını aldım o da ıyıydı.
Aklınızda bulunsun diye detaylı yazdım.
Tavsıyem hem ucuz hem de cekısı ıyı olan wee nın ürününü almanız.
O kadar detaya gerek yok bence.Evet evde olacağım. Lansinohun manuel pompası var. Sanki yorumlara göre iyi duruyor. Başlangıçta bilmeden elektrikli olanlardan almak biraz pahalı gibi gelir diye düşünüyorum lazım olmazsa diye
Buradaki bazı arkadaşlar memnun degıldi.Anladıö teşekkür ederim lansinoh manuel için ne düşünüyorsunuz
Teşekkür ederim elektriklide öneriniz nedirBuradaki bazı arkadaşlar memnun degıldi.
Kullanıp kullanmayacağın bellı degıl o kadar pahalıya gerek YÖK bence.
Wee 30-40 lıra arası onu bıle alsan işini gorur kı ben tamamen sağıyordum sütümü ve cok memnundum.
Avent.Teşekkür ederim elektriklide öneriniz nedir