Göğüs pompası kullanan var mı

esr2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
80
1
96
İstanbul
Arkadaşlar ben bebedorun pompasını aldım,tam sağamadım.Pompaya basılan kısmı,bir kez bastırınca içine gömülüyor.Bir daha da basılmıyor,anlamadım nasıl yapılacağını bilen var mı?Yoksa pompada mı var bir sorun?

Arkadaşlar ben bebedorun pompasını aldım,tam sağamadım.Pompaya basılan kısmı,bir kez bastırınca içine gömülüyor.Bir daha da basılmıyor,anlamadım nasıl yapılacağını bilen var mı?Yoksa pompada mı var bir sorun?
pompada bi sorun olmalı yoksa bastırdığın zaman kendisi şişip süt çekmesi gerekir kardeşim yeni doğum yaptı o çalışan bi bayan olduğu için elektrikli olanlarından aldı o kadar rahat ki poşetleride var.hem de 100 ytl.. ben normal pompa kullandım ama göğüslerimi hep yara yaptı oda çok feci çocuğu emzirmek bile istemiyosun acıdan dikkat et olur mu?

''medela'' çok bilindik diil bebek dergilerinde vardı reklamı ordan görmüştük medikallerde var valla rahat edersin canım

Arkadaslar bende medelanin mini elektrikli pompasini kullaniyorum ilk zamanlar cok az sut sagabiliyordum. Simdiyse 125 cc cikartabiliyorum.muadilleri arasinda en iyisi fiyatida uygun.109 ytl.calisan annler icin ideal.kesinlikle tavsiye ederim.

medela elektiriklisini aldım pek kullanmama şimdilik gerek yok ama bir kaç kez denedim iyidi.

bende medelanın mini elektriklisini aldım poşetleriyle birlikte. birkaç kez denedim çok rahat. çalışmaya başlayınca rahat edicem gibi görünüyor. tavsiye ederim.

bebedorun pompası iğrenç.ellerim mahvoldu onu kullanırken. pompasının plastiği çok sert. 2 gün kullandım kas yaptım desem yeridir. parmaklarımın ağrısından duramadım. hiç tavsiye etmem. sonrasında medela elektrikli aldım. çoooooook rahat.

medela mini elektrikli kullanıyorum çok memnunun birde size benden minik bir püf nokta.bir göğsünüzü bebeğe emzirirken diğerini aynı anda sağın. daha çok süt çıkıyor. ve acıkma zamanına kadar da süt tekrar gelmiş oluyor.

bende chicconun elle sağılanı aldım önce gelmedi süt ama meğer süt yokmuş sonra geldi ama yorucu.çocuk daha iyi çekiyor.

bende medelanın mini elektrikli pompasını kullanıyorum gerçekten rahat pratik ve kullanışlı ben memnunum...

Bende 2 ay sonra çalışmaya başlayacağımdan medelanın mini piili pompasını almayı düşünüyorum inşallah rahat ederim.

Merhabalar ben Ankara Medicana hastanesinde doğum yaptım.Kızım prematüre olduğu için hastane tipi bi cihaz kiralamam gerektiğini söylediler ve bi çok uğraşı sonrasında bizzat hastanede kullandığım Ameda marka metal gövdeli süt pompasını kiraladım ve 2 aydır kullanıyorum. Hastanede kullandığım diyorum çünkü dışarıda satılanlar doğum sonrası süt kanallarının açılmasında yeteri kadar verimli olmuyor bunu bizzat kendimde gördüm. Diğer şehirlerde şubeleri varmı bilmiyorum ama Ankarada numaradan kiralayabilirsiniz inanın çok memnun kalacaksınız çok memmunun kızımın kilosu şu an çok iyi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X