Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım , ben nuk 'un göğüs pompasını kullanmıştım çok memnun kaldım. bilmediğin markaları kullanma derim çünkü göğse zarar veriyor süt akışını fazla basınçtan dolayı yavaşlatan ürünler var . danışarak al anne sütü çok önemli biliyosun bi damlasını bile dökmememiz lazımgögüs pompası olarak milkway elektirilkialyaı düşünüyorum kullanan var mı aranızda memnun kaldınız mı?
merhaba canım ya çok haklısın o kadar para vermeye değer mi bilmiyorum bazı ürünler gerçekten çok pahalıBende araştırıyorum canim. Wewell yada milkway çazip geliyo ama haklarında çok yorum bulamadim. Aslında lansion istiyorum ama oda aciksaci biraz pahali geliyor
merhaba canım , ben dün akşam aldım elektrikli süt pompası nuk'tan. tavsiye ederim göğüslerdeki bütün sütü çekiyo, ve acıtmıyo :)Evet canım elektrik li istiyorum normalle ugrasamam
bu arada daha önce de nuk 'un manuelini kullanmıstım elektrikliyi ilk kez denedim dünEvet canım elektrik li istiyorum normalle ugrasamam
merhaba canım bende doğumdan önce almanı tavsiye ederim ben Nuk kullanmıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim.Çok kullanışlı ve oldukça pratik. :)Kizlar pompayi dogumdn once alayim dyorum sezaryan dusundugum icin hemen sagma olayina gireym de sutum gelsn dye.szce once almk gereksz mi?ve hngi pompayi onerirsnz ?
Elektrik mi aldn canim?luna modeli mi?merhaba canım bende doğumdan önce almanı tavsiye ederim ben Nuk kullanmıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim.Çok kullanışlı ve oldukça pratik. :)
gögüs pompası olarak milkway elektirilkialyaı düşünüyorum kullanan var mı aranızda memnun kaldınız mı?