gögüs pompası milkway

gögüs pompası olarak milkway elektirilkialyaı düşünüyorum kullanan var mı aranızda memnun kaldınız mı?
merhaba canım , ben nuk 'un göğüs pompasını kullanmıştım çok memnun kaldım. bilmediğin markaları kullanma derim çünkü göğse zarar veriyor süt akışını fazla basınçtan dolayı yavaşlatan ürünler var . danışarak al anne sütü çok önemli biliyosun bi damlasını bile dökmememiz lazım

Bende araştırıyorum canim. Wewell yada milkway çazip geliyo ama haklarında çok yorum bulamadim. Aslında lansion istiyorum ama oda aciksaci biraz pahali geliyor

Bende araştırıyorum canim. Wewell yada milkway çazip geliyo ama haklarında çok yorum bulamadim. Aslında lansion istiyorum ama oda aciksaci biraz pahali geliyor
merhaba canım ya çok haklısın o kadar para vermeye değer mi bilmiyorum bazı ürünler gerçekten çok pahalı dediğim gibi ben nuk kullanmıştım fiyatı da lansinoh kadr pahalı değil. al kullan pişman olmazsın elektrikli istiyosun değil mi bu arada ?

Kizlar pompayi dogumdn once alayim dyorum sezaryan dusundugum icin hemen sagma olayina gireym de sutum gelsn dye.szce once almk gereksz mi?ve hngi pompayi onerirsnz ?

Kizlar pompayi dogumdn once alayim dyorum sezaryan dusundugum icin hemen sagma olayina gireym de sutum gelsn dye.szce once almk gereksz mi?ve hngi pompayi onerirsnz ?
merhaba canım bende doğumdan önce almanı tavsiye ederim ben Nuk kullanmıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim.Çok kullanışlı ve oldukça pratik. :)

kızlar ben baya bi araştırmalar sonucu medela ve philips avent arasında kararsız kaldım.. medela'nın modelinin pille de çalışıyor olması bana daha cazip geldi fakat okuduğum yorumlardan medela'nın biraz sesli çalıştığını anladım..
philips avent alıcam çünkü işyerinde de sağmam gerekirse sesli bi ürün kullanmak istemem açıkçası..

gögüs pompası olarak milkway elektirilkialyaı düşünüyorum kullanan var mı aranızda memnun kaldınız mı?

Canım ben mılkway ın manuel ını kullanmıstım. Ama memnun kalmadım inan.İkide bir o silikonu atıyordu.Elektrıklısı hakkında bılgım yok ama, yınede soylemek ıstedım. ufak bı arıza cıkmıstı, servisine gıttı guya degıstırmemısler onarıp gondermısler. Ne bılım ılgısızler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…