• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs pompası

Sari2143

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
340
97
13
Merhaba. Sizce giyilebilir göğüs pompası mı yoksa elektrikli olanlardan mı? Daha doğum yapmadım hangisini alsam kararsızım.

Merhaba. Sizce giyilebilir göğüs pompası mı yoksa elektrikli olanlardan mı? Daha doğum yapmadım hangisini alsam kararsızım.
Henüz bende doğum yapmadım ama elektrikli olanın emiş gücü daha iyi olduğu söyleniyor. Giyilebilir ise zamandan tasarruf edilebildiği için tercih ediliyor. En çok tercih edilenlerde Philips avent ve lansinoh sanırım. Bende avent almayı düşünüyorum

Gıynıle bılır daha çok öneriliyor ben onu almayı düşünüyorum ama şu an ıkı marka aradında kaldım lansınoh alcam

Henüz bende doğum yapmadım ama elektrikli olanın emiş gücü daha iyi olduğu söyleniyor. Giyilebilir ise zamandan tasarruf edilebildiği için tercih ediliyor. En çok tercih edilenlerde Philips avent ve lansinoh sanırım. Bende avent almayı düşünüyorum
Bende pratik olsun diye giyilebilir istiyorum ama etkili olmazsa elimde patlar 😅

Back
X