göğüs pompasını beceremiyorum nasıl yapıcam

• Konu Sahibi Konu Sahibi aynur-mart
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aynur-mart

Ziyaretçi
kızlar şuan dogm ıznındeyim ama 2 ay sonra ışe başlıcam bebegim 1 aylık.dün dışarı çıkmak zorunda kaldım ve bebegimi ablama bıraktım.gögüs pompası aldım süt sagmak için ama bir turlu akmıyo halbuki sütüm var çünkü oğlum emince geliyor hatta akıyor.ne yapmam lazım nasıl kullanıcam Allah aşkına yardımcı olun

canım göğüs pompan ne marka :uhm:
bıde göğüs pompasını göğsüne tam yerlestiğinden emin ol tamamen otursun yani benimde ilk saniyelerde gelmiyordu am sağmaya devam et çünkü sağmak bebeğin emmesi gibi olmuyor sağarkengöğsünü iyice sıkıştır canım benim

valla bende hiç beceremiyordum..eşim hallediyordu..beceri isteyen bi iş:))))

biirde medela alayım barı
deliricem ya ben nasıl bırakıcam çocugumu

evet göğüs pompasını tam olarak yerleştir ilk hemen gelmiyo 4 5 kez pompala ben hergün 1 kez veriyorum sagıp onada alışsın diye

evet ya alışması lazım işe başlayınca çok zorlanıcaz yoksa tabi çalışıyor musun bilmiyorum ama.ben çalışıyorum.ve şimdiden düşünüyorum kara kara ne yapıcam diye

yok çalışmıyorum ama herşeye alışsın yeri geliyo alışverişe falan cıkıyoruz haftada bi mama falanda veriyorum onun tadınıda bilsin çünkü cok kişi tanıyorum bebekleri sadece annesini kabul ediyo anne için zor herşey olabilir işin cıkabilir

canım gogsunun temiz ve kuru oldugundan emin olduktan sonra gogsunu pompanın huni kısmına hiç hava almayavak şekilde yerleştır,makınayı çalıştır bır yandanda gogsuneüst taraftan baskı uygulmaya çalış,eger sutun varsa çok kullanışlı bırsey ve çokta ıyı çekıyor.ben medela kullanmıştım.

bende göğsümü sağdım başlarda bebeğim erken doğduğu için beceremiyordu şimdi 3 aylık,
tam yerleştirip göğsüme sıcak havlu koyup (önceden) pompayı birkere sıkıp bırakıyordum pes etmeksizin devam ediyordum ve geliyordu bende birde süt sorunu vardı humana steell tea içtim çözüldü neyse doğum yapalı 3 hafta olmuştu bebeğe 3 saatte bir 30 cc süt vermek zorundaydım, ablamla beraber sağmaya çalışıyorduk ben sağıp ablama veriyordum oda biberona boşaltıyordu yarım saay uğraşın sonunda tam 30cc olmuştuki ablam biberonu yatağın üzerine devirdiii
:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…