Göğüs şişliği

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.138
3.146
133
33
arkadaşlar bu göğüscüklr kaçncı haftalarda büyümeye başlıyor? Ve ne zaman sabit kalcak Yani bu konudaki bilgilerinizi paylasrsanz sevinirim:) daha da buyur mu acaba ben 9. Haftadym smdiden basladi

Benim de büyüdugunu fark ettim biraz da damarlar belirgin oldu inşallah dahada büyür :KK53::KK48:

Daha çook büyüyecek:) en az 2 beden. Doğumdan sonra daha da büyüyo gerçi:)

göğsü küçük olanlar için avantaj bence bu yani benim gibiler için:) seviniyorum valla büyüyor diye :KK70::KK70::KK70:

Benim gögüslerim küçüktü 5.haftadayız ve gerçekten inanılmaz bi büyüme var

ilk haftalardan beri buyuyor cok kucuk degildi ama erkenden krem kullanmaya baslayin ben hep gobegimi dusunurken bi baktim goguslerim çatlamaya baslamis simdi krem suruyorum hergun ama..daha nekadar buyuycek bilmiyorum..

ilk haftalardan beri buyuyor cok kucuk degildi ama erkenden krem kullanmaya baslayin ben hep gobegimi dusunurken bi baktim goguslerim çatlamaya baslamis simdi krem suruyorum hergun ama..daha nekadar buyuycek bilmiyorum..
Ne zmn başladnz ya kaşınıyoda Bende karnm için 4. Ayı beklyrm ama aslında dedğinz gibi göğüsede laZım

Ne zmn başladnz ya kaşınıyoda Bende karnm için 4. Ayı beklyrm ama aslında dedğinz gibi göğüsede laZım
ilk baslarda kasiniyordu ben sadece dusta bebe yagi kullaniyordum taki altlarinin catladigini farkedene kadar 1aya yaklasiyor galiba canim..badem yagi kullandim ilk şimdi bir haftadir lireac krem aldım onu kullaniyorum bolbol nemlendir kasintinin gectigini gorceksin..

Bu ay benim daha bi büyüdü ve aşağı doğru da yayıldı yerçekimine yenik düştüler :KK9:

offf off kocaman oldular iyide tasimasi zor bide sonrasinda sarkicaklar diye korkuyorum :KK12:

göğsü küçük olanlar için avantaj bence bu yani benim gibiler için:) seviniyorum valla büyüyor diye :KK70::KK70::KK70:
Benim de göğsüm hiç Yok valla şimdi belirmeye başladı büyüyor çok da memnunum :) 11 haftalığın içindeyim haşa devam yani

Benim de göğsüm hiç Yok valla şimdi belirmeye başladı büyüyor çok da memnunum :) 11 haftalığın içindeyim haşa devam yani
Kız benimkiler de küçüktü sorma destekli sutyenlerde 80 filan takiyordum şimdi 95lik oldular :KK31:bu kadar büyümesini beklemiyordum

Benim 4,5 haftalikken başladı şuan 32 haftadayiz durdu sanırım göğüs çok büyümedi ama halka büyüdü ve koyulasti. Annemin göğüslerine küçükken gülerdim şimdi kendi başıma geldi annelik duygusunu hissediyorum :D :D

Back
X