Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben korkuyrm Yeter gari bu kadarBenim de büyüdugunu fark ettim biraz da damarlar belirgin oldu inşallah dahada büyür![]()
Ne zmn başladnz ya kaşınıyoda Bende karnm için 4. Ayı beklyrm ama aslında dedğinz gibi göğüsede laZımilk haftalardan beri buyuyor cok kucuk degildi ama erkenden krem kullanmaya baslayin ben hep gobegimi dusunurken bi baktim goguslerim çatlamaya baslamis simdi krem suruyorum hergun ama..daha nekadar buyuycek bilmiyorum..
ilk baslarda kasiniyordu ben sadece dusta bebe yagi kullaniyordum taki altlarinin catladigini farkedene kadar 1aya yaklasiyor galiba canim..badem yagi kullandim ilk şimdi bir haftadir lireac krem aldım onu kullaniyorum bolbol nemlendir kasintinin gectigini gorceksin..Ne zmn başladnz ya kaşınıyoda Bende karnm için 4. Ayı beklyrm ama aslında dedğinz gibi göğüsede laZım
Sarkıyo bileofff off kocaman oldular iyide tasimasi zor bide sonrasinda sarkicaklar diye korkuyorum![]()
Ne zmn başladnz ya kaşınıyoda Bende karnm için 4. Ayı beklyrm ama aslında dedğinz gibi göğüsede laZım
göğsü küçük olanlar için avantaj bence bu yani benim gibiler için:) seviniyorum valla büyüyor diye![]()
Bende kaşınmasını bekliyorum Göğüslerime başladım sayılır. Karın içinde kaşınmasını bekliyodum:)Ben 12. haftada başladım her akşam sürüyorum. Önce karnıma göğsüme bel ve kalçalar
Kız benimkiler de küçüktü sorma destekli sutyenlerde 80 filan takiyordum şimdi 95lik oldularBenim de göğsüm hiç Yok valla şimdi belirmeye başladı büyüyor çok da memnunum :) 11 haftalığın içindeyim haşa devam yani