Gogus sızısı???

sakzkraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
237
114
33
31
Kızlar 5.5 haftalık hamileyim göğüslerim o kadar kötü sızlıyor ki normal mi bu kadar sızlamasi daha erken değil mi bu sızlamalar için ...

Canım benim de öyle. Yüzüstü yatamıyorum inanılmaz bi dolgunluk hissi var. Dokununca baya acıyor. Normaldir diye düşünüyorum

Kızlar 5.5 haftalık hamileyim göğüslerim o kadar kötü sızlıyor ki normal mi bu kadar sızlamasi daha erken değil mi bu sızlamalar için ...

canım çok normal. benim daha hamile olduğumdan haberim yoktu te o zamandan beri hem şiştiler hem büyüdüler. ben şöyle bir çözüm buldum balensiz ve pamuklu sütyen giyiyorum bir beden büyük. Hem rahat ediyor hem de aşırı sıkmadığından sızısı da cok olmuyor. Öneririm sana da.

canım çok normal. benim daha hamile olduğumdan haberim yoktu te o zamandan beri hem şiştiler hem büyüdüler. ben şöyle bir çözüm buldum balensiz ve pamuklu sütyen giyiyorum bir beden büyük. Hem rahat ediyor hem de aşırı sıkmadığından sızısı da cok olmuyor. Öneririm sana da.
Ben çok uzun zamandır balensiz spor sutyeni kullanıyorum rahatlığı için :) ama şu an o da çözüm olmuyor :(

Ben çok uzun zamandır balensiz spor sutyeni kullanıyorum rahatlığı için :) ama şu an o da çözüm olmuyor :KK43:
Ya bana biri şey dedi o sütyenler sonra sarkma yapıyormuş sporcu olanlar korktum zaten inek memesine döndü iyice sarkmasın diye hahahah :rolleyes::rolleyes:

Back
X