göğüs ten süt gelmesi

Demirsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
418
215
53
Istanbul
Kızlar merhaba 2 gündür gogsum agriyodu kasintida vardı bugün sizladi ve hafif süt geldi normalmi bu son adete 14+4 haftaligim

Normal banada oldu prolaktin seviyesi yükseldiği için olabiliyor sakın göğsünü sıktırma yada oynama daha fazla gelmesin

Benimde geldi 18 haftalıkken sağ göğsümden hafif sıvı bi kere daha geldi dahada olmadı 21 haftalık hamıleyim şimdi

Benim de çok erken geldi ama süt değil saydam sıvı şimdilerde süt ya da sarı süt geliyo doktorum normal dedi. Özellikle progestan falan kullanıyosan erken gelmesi normal yine de bi sor doktoruna gittiğinde.

Ben progestan kullanmadım ama 2 aylik hameyim geldi sıvı .
Benim de çok erken geldi ama süt değil saydam sıvı şimdilerde süt ya da sarı süt geliyo doktorum normal dedi. Özellikle progestan falan kullanıyosan erken gelmesi normal yine de bi sor doktoruna gittiğinde.

Ne alaka canım niye normal olmasin hamileyim sonucta çok normal. doktor.ne diycekki sütün kesilmesi için ilaç mı verecek
O zaman forumda neden sordun? Süt gelmesi için çok erken demek ki bazı hormonların fazla çalışıyo. Benim de 20 haftalıkken geldi erken diye sordum doktoruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…