Ben 2 aylık hamileyim benimde göğsümden su geldi.Kızlar merhaba 2 gündür gogsum agriyodu kasintida vardı bugün sizladi ve hafif süt geldi normalmi bu son adete 14+4 haftaligim
Normal kiz sknti yapma ama sakin oynama gogsunleBen 2 aylık hamileyim benimde göğsümden su geldi.
Benim de çok erken geldi ama süt değil saydam sıvı şimdilerde süt ya da sarı süt geliyo doktorum normal dedi. Özellikle progestan falan kullanıyosan erken gelmesi normal yine de bi sor doktoruna gittiğinde.
Doktoruna muhakkak sor canım normal değil çünkü.Ben progestan kullanmadım ama 2 aylik hameyim geldi sıvı .
Ne alaka canım niye normal olmasin hamileyim sonucta çok normal. doktor.ne diycekki sütün kesilmesi için ilaç mı verecekDoktoruna muhakkak sor canım normal değil çünkü.
O zaman forumda neden sordun? Süt gelmesi için çok erken demek ki bazı hormonların fazla çalışıyo. Benim de 20 haftalıkken geldi erken diye sordum doktoruma.Ne alaka canım niye normal olmasin hamileyim sonucta çok normal. doktor.ne diycekki sütün kesilmesi için ilaç mı verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?