gogus tikanikligindan sonra sut azalmasi

dilar36

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
2
0
6
35
Ankara
Sol gogus ucum yara oldu ve o gecmeden ayni gogsum tikandi. Bebegimin kilo alimi dusunce sutumu sagip bakayim dedim ve sutum cok azalmıştı.hala sol gogsumu emdimi cabucak acikiyo.sizce tekrar cogalirmi yoksa tikanikliktan ve yaradan sonra sut artimi azaldigi gibi sabit mi kaliyo

Kod:
Sol gogus ucum yara oldu ve o gecmeden ayni gogsum tikandi. Bebegimin kilo alimi dusunce sutumu sagip bakayim dedim ve sutum cok azalmıştı.hala sol gogsumu emdimi cabucak acikiyo.sizce tekrar cogalirmi yoksa tikanikliktan ve yaradan sonra sut artimi azaldigi gibi sabit mi kaliyo
Kesinlikle artar yeterki bebe emsin yada pompaya sağ

bol bol emzir uykuda çok emiyorlar uyurkende emzir derim emdikçe açılır ve sütün artar... bi de süt arttıran bir tavsiyem var güvem marmelatı ye çakal eriğidi derler

Back
X