Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba canım sadece göğüs ağrısı var diyorsun, başka bir belirti yaşıyormusun? Denemeye başladıysanız vücutta ceşitli farklılıklar hissedilebilir. adetine 3 gün var kan testinde çıkabilir diye düşünıyorum.
Merhaba canım sadece göğüs ağrısı var diyorsun, başka bir belirti yaşıyormusun? Denemeye başladıysanız vücutta ceşitli farklılıklar hissedilebilir. adetine 3 gün var kan testinde çıkabilir diye düşünıyorum.
Mrb :) valla artik herseyden umitlenir oldum suan 4 gundur meme uclarima dokunamyrm cok aciyor onun disinda 1 haftadan coktur kasık agrilarim var umitlenmek de istemiyorum da bunlar bana bir ışık gibi
Mrb :) valla artik herseyden umitlenir oldum suan 4 gundur meme uclarima dokunamyrm cok aciyor onun disinda 1 haftadan coktur kasık agrilarim var umitlenmek de istemiyorum da bunlar bana bir ışık gibi
inşallah hamilesindir canım, şöyle ifade ediyim eğer hamilelik varsa zaten adet tarihine yakın daha fazla belirti göstermeye baslıyor. Hiç hissetmediğin farklı durumlarda çıkabilir ben kendi adıma söyliyim bende öyle olmuştu
Benim göğüslerin hamilelikten itibaren çok ağırdı hatta söyle söyliyim kaşık batmaları bulantılar gibi şeyler genelde tıp da aynı şeyi söyler ilk haftalarda %98 kadınların psikolojik belirtileridir diye ama çok yüksek oranda bu psikolojik belirtiler sonrası hamile olduğunu öğrenmek tamamen annelik iç güdüsü. Yani eğer umutluysan aynı belirti bendede vardı mümkün olduğunca dikkat et sonra kan testi ver