Göğüs uclarim cok acıyor

Ozge_61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
88
33
3
32
Adetime 3 gun var gogus uclarim cok aciyor ilk defa boyle bisey yasiyorum elimle bastirdigimda bile sizliyor hamilelik belirtileri arasinda bole seyler yaşayıp hamile olduklarini öğrenen varmi

Adetime 3 gun var gogus uclarim cok aciyor ilk defa boyle bisey yasiyorum elimle bastirdigimda bile sizliyor hamilelik belirtileri arasinda bole seyler yaşayıp hamile olduklarini öğrenen varmi
Merhaba canım sadece göğüs ağrısı var diyorsun, başka bir belirti yaşıyormusun? Denemeye başladıysanız vücutta ceşitli farklılıklar hissedilebilir. adetine 3 gün var kan testinde çıkabilir diye düşünıyorum.

Mrb :) valla artik herseyden umitlenir oldum suan 4 gundur meme uclarima dokunamyrm cok aciyor onun disinda 1 haftadan coktur kasık agrilarim var umitlenmek de istemiyorum da bunlar bana bir ışık gibi

Mrb :) valla artik herseyden umitlenir oldum suan 4 gundur meme uclarima dokunamyrm cok aciyor onun disinda 1 haftadan coktur kasık agrilarim var umitlenmek de istemiyorum da bunlar bana bir ışık gibi
inşallah hamilesindir canım, şöyle ifade ediyim eğer hamilelik varsa zaten adet tarihine yakın daha fazla belirti göstermeye baslıyor. Hiç hissetmediğin farklı durumlarda çıkabilir ben kendi adıma söyliyim bende öyle olmuştu

Benim göğüslerin hamilelikten itibaren çok ağırdı hatta söyle söyliyim kaşık batmaları bulantılar gibi şeyler genelde tıp da aynı şeyi söyler ilk haftalarda %98 kadınların psikolojik belirtileridir diye ama çok yüksek oranda bu psikolojik belirtiler sonrası hamile olduğunu öğrenmek tamamen annelik iç güdüsü. Yani eğer umutluysan aynı belirti bendede vardı mümkün olduğunca dikkat et sonra kan testi ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…