kızlar benim göğüs uçlarımda hafif kremsi beyaz bi tabaka oluyo daha sonra onun koktuğunu farkediyorum.sizce neden olabilir.sutyenimi her duştan sonra değiştiriyorum hijyene çok önem veriyorum ama buna akıl sır erdiremedim.yardımcı olursanız çok sevinirim :sinifsinif:
Aynı dertten bende müzdaripim..:çok üzgünüm:
Neden oluyor bu koku anlamış değilim.. Bu konu ile alakalı bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler..
Bu normal birşey bence, bütün kadınlarda da oluyordur da farkında değillerdir. Vücutta bulunan tüm deliklerden (tuhaf bir açıklama oldu ama) hijyen için belli sıvılar çıkar. Temizlikle alakası yok bu durumun bence. Vajina akıntısı gibi birşey. Bu benim yorumum ama bence kafaya takacak birşey yok. a.s.
benim emzirmeden sonra bir başladı hala devam ediyor.bende süt bezleriyle ilgili bir sorun sanıp üzülüyordum demekki herkeste varmış oh be rahatladım ya...
bende duşta hafifçe kese sürüyorum biraz temizleniyor.sonrada hafifçe sıkıp temizliyorum.zaten temizlenmeyince ızdırap veriyor ağrı yapıyor.ne de olsa gözenekler kapalı oluyor.
Bu kokuyu önlemek adına bir çözüm varmıdır acaba ?
Hergün yada 2 günde bir duş alıp keselemek lazım. Yıkamazsan 3. günde koku başlıyor insan kendisini çokk pis hissediyor :çok üzgünüm:
bu tıp bırsey bendede oldu benım 5 sene once fılan gogsumden sıvı geldı süt gıbı ve bırkacayda devam ettı doktora gıttım hormonlarla ılgılı oldugunu soledı ve gercekten ole bence endokrın blumune bır gıdılmesı gerekıyor sonra hormonlarla ılglı farklı seyerlde cıkmasın
bendede aynı sorun var arkadaşlar sol göğsümün ucunda hafif bir beyaz akıntı ve tuhaf bir koku var doktora giden önerisi olan varsa rica etsem söyleyebilirmi
Benimde emzirmeden sonra oldu. Sağ göğsümde süt daha az ve ucunda beyaz bi hare var vede koku yapıo. İltihap falan varsa bilemedim şimdi. Emzirmek ne kadar doğru olur