Selam arkadaslar,
bunlar hamile belirtileri olabilirmi? Benim yumurtamda 6cmlik kist var ona ragmen hamile olma ihtimalim varmi?
adetime daha 3 gün var. Ha hafifte akinti var renksiz ayni yumurtalamadaki akinti gibi ama daha azi.
Canım benim 30.haftam bitmek üzere göğüs uçlarım çatladğı ve yumuşadığı için anca kaşınmaya başladılar.. sende sanmıyorum bu kadar erken olabileceğini.. benim başlarda göğüsuçlarımı sanki koparıyorlarmış gibi acıyordu hiç kaşıntı olduğunu hatırlamıyorum.. ayrıca akıntı kendimden örnek vereyim adetime az süre kaldığında da dediğin gibi oluyordu.. hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benziyor.. inşallah bebişin seninledir
Selam arkadaslar,
bunlar hamile belirtileri olabilirmi? Benim yumurtamda 6cmlik kist var ona ragmen hamile olma ihtimalim varmi?
adetime daha 3 gün var. Ha hafifte akinti var renksiz ayni yumurtalamadaki akinti gibi ama daha azi.
Canım bende şüpheli ilişkiden bikac gün sonra kasık ağrısı goguslerde acıma ve sarımsı akıntı başladı şimdi rengi krem gibi. Battaniye 4 gün önce İdrar testim silik pozitif cikti. Gün geçtikçe koyulasti yarın hcg baktircam. Senin de olabilir her zaman ümit var inşallah
Aynen şefaf akıntı dün bendede vvardı benm göğüs uclarım üç gün önceye kadar acıyordu şimdi acısı dokununca hissediyorum çok belirgin adet olucak gibi ağrım vardı bugun kasığıma kramp ve batmalar oluyor ağrı yok ve stresden midir baş dönmesi var bende bugun sonuç ne olur bilmiyorm fakat Allah herkese kısmet eder inşallah