Doğuma Hazırlık Gogus ucu kremi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Prenses21

Hayatım eşimle değişti oğlumla güzelleşti💙
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
990
527
53
Kizlar lansihon kullanan vrmi memnun kalan kacinci ayinizda kullanmaya basladinz

Göğüs ucu için size tek tavsiyem gümüş kalkan olur ilk doğumda kremlerle başa çıkmaya çalıştım ikinci doğumda kalkan kullandım bir kere dahi yara hassasiyet hissetmedim

Kizlar lansihon kullanan vrmi memnun kalan kacinci ayinizda kullanmaya basladinz
sanirim 7.5 aylıkken kullanmaya başladım , ama dr um ovmadan sadece hafifçe sur demisti.. dogumu kasılmayı tetiklemesin diye..cok da memnun kaldım. dogum sonrası hiç yara olmamisti,

Ben kullandım iyi gelmişti. Kremi sürüp wee baby göğüs pedi koymuştum yumuşak tutmuştu. Ama en etkilisi kendi sütünüz. Emzirdikten sonra biraz sütten sıkıp göğüs ucunuza sürün ve kurutsan kadar açık bekletin. Bence en etkilisi buydu

her emzirmeden sonra surun ve her firsatta gogus uclarinizi havalandirin en iyi yontemler bunlar. aloe vera surmek de baya etki etmisti bende

Ben kullandım çok memnun kaldım. Doğumdan hemen sonra başladım. Ama ilk doğumumda hicbisey fayda etmemişti.(tecrübesizlik demek ki, tam doğru emziremediysem) Ayva çekirdeğini suda 1 gece beklettim kivami jel gibi olunca çok az bal kattım onu sürdüm o gerçekten çok iyi geldi

Ben oğlumda kullandım cok memnun kaldim ama çok emziremedigim için yara falan fazla olmamıştı. Makineyle sağlarken biraz sizliyordu sürüyordum hemen geçiyordu

Back
X