Doğuma Hazırlık göğüs ucu olamayanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bnur2028

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
23
0
36
İstanbul
arkadaşlar hamileyim bir göğüs ucum yok.doğumdan sonra nasıl emzireceğim bilmiyorum yardımcı olursanız çoooo mutlu olurum.pompalar hakkında bilgisi olan arkadaşlardanda yardım bekliyorum

arkadaşlar hamileyim bir göğüs ucum yok.doğumdan sonra nasıl emzireceğim bilmiyorum yardımcı olursanız çoooo mutlu olurum.pompalar hakkında bilgisi olan arkadaşlardanda yardım bekliyorum
ama daha hamilesin arkadaşım üzülme doğuma kadar çıkar belki, bnmde göğüslerim 75 beden bnde neresnden tutup emzireceğim die düşünüordm daha doğuma kadar çok değişior dediler.

canım ne kadarlık hamilesinki.evlenmeden önce ablamlar çok dalga geçerdi benimdi benım göğüslerim büyük ama hiiiç ucu yok yapışıyo böyle o derece yoktu yanı şimdi hamileyim çok dert ediyordum nasıl olacak diye ama 6aylık olduktan sonra maşallah uçları çıktı büyüdü şimdi son ayım ii yani seninkide büyür herhalde

6.5 aylık hamileyim çıkmıyor iri çekik.1 tanesi normal onun ucu var büyüdüde.ama diğerinde hiçbir değişiklik yok.dr damarların kısa oluşundan dolayı içe çekildiğini söylemişti sanırım bebeğim oluncada değişmeyecek.pompamı denemeliyim doğumdan sonra.pompada da hangi özelliklerini göz önonde bulundurmalıyım

ben hamile değilim ama benimde ucu yok çekik ne demek arkadasım hastalıkmışmı oda benim arkadasımda aynı sekilde göğüs ucu yokmuş doktor hergün ucunu elle masaj yap sık demiş oluşmuş

canım bende aynı durumdayım..
40 günlük bebeğim var ve göğsümün birinin ucu yok..
o göğsümü silikon uçla emiyor,sorun olmuyor..
ama bana doktorların doğumdan sonra söyledikeri hamileyken masaj yapsaydın uçları çıkardı oldu..
şimdi masaja başla bence..
elinle sık ve ucunu çıkar..
bide trilaydı sanırım ismi..
basit pomalar var..
onlarla biraz sıkınca ucu çıkıyor..
çıkmışken hemen ağzınada verebilirsin emzirken..
bide yara olmaması için hamile arkadaşlar tahin yağı sürmüşler banyodan osnra..
onuda dene bence..

canım silikon gögüs ucları var; bende aynı durumdaydım, ilk başta kullandım faydası oldu diyebilirim..
ama zamanla gögüs ucu falan hikaye, bebek kuvvetlendikçe öyle bir emiyo ki hiç öyle şeylere gerek kalmıyor..
ben lansinoh'un manuel pompasından da cok memnun kaldım, sürekli sağdım, hem sütüm arttı, hem bebeğim emmekten yorulup bıraktıkça biberonla verdim sütümü, güzel kilo aldı çabuk toparladı:72:

canım silikon gögüs ucları var; bende aynı durumdaydım, ilk başta kullandım faydası oldu diyebilirim..
ama zamanla gögüs ucu falan hikaye, bebek kuvvetlendikçe öyle bir emiyo ki hiç öyle şeylere gerek kalmıyor..
ben lansinoh'un manuel pompasından da cok memnun kaldım, sürekli sağdım, hem sütüm arttı, hem bebeğim emmekten yorulup bıraktıkça biberonla verdim sütümü, güzel kilo aldı çabuk toparladı:72:

teşekkür ederim arkadaşım içimi biraz rahatlattın masaj yap faydası olur diyolar ben şimdiden pompa ve silikn uç alayım

ben de başlarda göğüs ucum olmadığı için çok problem yaşadım. ama dün tesadüfen göğüs ucu çıkaran bir ürün gördüm ne kadar iyidir bilmiyorum. Hamilelik sırasında göğüslerdeki hassasiyetten dolayı hamilelikten önce kullanılması tavsiye ediliyor. ayrıntılı açıklama ve resim aşağıdaki linkte açıklama var.

AVENT GÖĞÜS UCU ÇIKARICI NİPLETTE - TEKLİ GittiGidiyor.com'da #34889205

bir de doğumdan sonra emzirme sonrası göğüs ucları sütyen bastırdığı için yassılaşabiliyor ve bebeğiniz ucu bulmakta zorlanıyor. bunun için de yine philips avent göğüs kalkanı kullanmanızı tavsiye ederim. ben çatlak problemimi özellikle bu ürün sayesinde atlattım. bunu buluncaya kadar sapı kırılmış çay süzgüsü koymuştum.

ben de başlarda göğüs ucum olmadığı için çok problem yaşadım. ama dün tesadüfen göğüs ucu çıkaran bir ürün gördüm ne kadar iyidir bilmiyorum. Hamilelik sırasında göğüslerdeki hassasiyetten dolayı hamilelikten önce kullanılması tavsiye ediliyor. ayrıntılı açıklama ve resim aşağıdaki linkte açıklama var.

AVENT GÖĞÜS UCU ÇIKARICI NİPLETTE - TEKLİ GittiGidiyor.com'da #34889205

bir de doğumdan sonra emzirme sonrası göğüs ucları sütyen bastırdığı için yassılaşabiliyor ve bebeğiniz ucu bulmakta zorlanıyor. bunun için de yine philips avent göğüs kalkanı kullanmanızı tavsiye ederim. ben çatlak problemimi özellikle bu ürün sayesinde atlattım. bunu buluncaya kadar sapı kırılmış çay süzgüsü koymuştum.

Hanimlar benim bilgime göre farkli gögüs uclari vardir kimisi cok sivri ve disa dogrudur kimsi genis ve disa dogrudur kimisi azicik disa dogrudur ve son olarak bazilarida ice dogrudur yani bu bi hastalik filan degil Allahin yaratilisi.

Emzirme konusunda bilgim yok bisey söyleyemicem ama sadece bu yorumu yazmak istedim yani gögsünün ucu iceri dogru olanlar hastalik filan sanmasinlar diye söylüyorum gayet normal bisey.

Eğer doğumunu özel hastanede yapacaksan bebeğin emzirmesiyle falan bebek hemşireleri özel olarak ilgileniyorlar.değişik yöntemlerle meme ucunun dışarı çıkmasını sağlıyorlar.o konuda derdin olmasın.
eğer normal bir hastane de doğum yapacaksan bir hemşireden yardım iste (enjektörün pistonunu çıkart iğne ile enjektör kızmını tamamen kes.çıkardığın pistonu kestiğin taraftan tak.sonra enjektörü göğüs ucuna koy ve pistonu çek sen çekince göğüs ucun dışarı çıkacaktır.bunu bu şekilde bi kaç kere yap fazla yapma meme ucunda çatlak yapabilir.zaten bebek emdikçede meme ucun çıkacaktır.)

Eğer doğumunu özel hastanede yapacaksan bebeğin emzirmesiyle falan bebek hemşireleri özel olarak ilgileniyorlar.değişik yöntemlerle meme ucunun dışarı çıkmasını sağlıyorlar.o konuda derdin olmasın.
eğer normal bir hastane de doğum yapacaksan bir hemşireden yardım iste (enjektörün pistonunu çıkart iğne ile enjektör kızmını tamamen kes.çıkardığın pistonu kestiğin taraftan tak.sonra enjektörü göğüs ucuna koy ve pistonu çek sen çekince göğüs ucun dışarı çıkacaktır.bunu bu şekilde bi kaç kere yap fazla yapma meme ucunda çatlak yapabilir.zaten bebek emdikçede meme ucun çıkacaktır.)

yardımın için teşekkürler defne.özel hastanede doğum yapıcam ama ben yine yanımdada enjektör bulundurayım

Eğer gögüs ucunuz yoksa banyo yaparken çok aşırıya kaçmamak şartıyla meme uçlarınızı çekip uzatarak egzersiz yapabilirsiniz çok işe yarar

kızlar ben hamile değilim.benimde gögüs uçları içe çökük.avent göğüs ucu çıkarıcı niplette kullanmam doğru olur mu.yoksa bu tür aparatları doğumdan önce mi kullanmak gerekir

arkadaşalar benimde bir göğsümün ucu yoktu içe çöküktü. çocuk emerek zamanla çıkarttı ama o çıkana kadar ne sancılar çektim Allah biliyor.göğüs ucum ikiye üçe bölündü kanadı. ay aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. ama hep derdimki on tane doğurayımda bu sancıyı çekmeyim. hem ağlardım hemde emzirirdim. kuruyan ellenmeyen bişey değilki çocuk günde 8-10 defa meme istediği için sürekli yaram deşilirdi. her ilacıda süremezdim çünkü çocuk ağzına alıyor. en sonunda kadın doğum doktoruna gittim oda bana antibiyotik ve krem verdi ismini unuttum ama yaraların çabuk kapanmasını sağlayan bir kremdi. doktor ilacın bebeğimede zararı olmadığını söyledi. rahatça kullandım.ikinci bebeğimdede aynı problemle karşılaştım yani emzirme olayı olmayınca eski haline dönmüştü. ama Allah kimseye böyle bir acı vermesin. :14:

Son düzenleme:
benim de yokmuş ve ben bunu hiç fark etmedim,silikon uç vs derken kızım emmedi.şimdiki aklım olsa doğumdan önce pomp vs alırdım.

göğüs kalkanını tek geçerim bu konuda doğum yapana kadar ben nedense hiç sizin gibi düşünmedim keşke düşünseymişim çok çektim sonra göğüslerim yara oldu ucu olmadığı için sonra göğüs kalkanını aldık bir uç yapıyor kocaman :9: vede sürekli göğüsü çektiği için bebek emiyormuş gibi oluyor ve süt artıyor bende öyle oldu yani... ben chicconunkini almıştım.

balbadem esra bu göğüs kalkanı nasıl bir şey resmine baktım anlamadım,benimde göğüs ucum çok yok,görümcemin meme ucu neredeyse kopacaktı onu görünce korkmaya başladım.Bu kalkanı göğse yapıştırıyor muyuz,kullanımını bi anlatırsan bende alayım,sağol şimdiden:)

balbadem esra bu göğüs kalkanı nasıl bir şey resmine baktım anlamadım,benimde göğüs ucum çok yok,görümcemin meme ucu neredeyse kopacaktı onu görünce korkmaya başladım.Bu kalkanı göğse yapıştırıyor muyuz,kullanımını bi anlatırsan bende alayım,sağol şimdiden:)

Back
X