Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama daha hamilesin arkadaşım üzülme doğuma kadar çıkar belki, bnmde göğüslerim 75 beden bnde neresnden tutup emzireceğim die düşünüordm daha doğuma kadar çok değişior dediler.arkadaşlar hamileyim bir göğüs ucum yok.doğumdan sonra nasıl emzireceğim bilmiyorum yardımcı olursanız çoooo mutlu olurum.pompalar hakkında bilgisi olan arkadaşlardanda yardım bekliyorum
canım silikon gögüs ucları var; bende aynı durumdaydım, ilk başta kullandım faydası oldu diyebilirim..
ama zamanla gögüs ucu falan hikaye, bebek kuvvetlendikçe öyle bir emiyo ki hiç öyle şeylere gerek kalmıyor..
ben lansinoh'un manuel pompasından da cok memnun kaldım, sürekli sağdım, hem sütüm arttı, hem bebeğim emmekten yorulup bıraktıkça biberonla verdim sütümü, güzel kilo aldı çabuk toparladı![]()
arkadaşlar hamileyim bir göğüs ucum yok.doğumdan sonra nasıl emzireceğim bilmiyorum yardımcı olursanız çoooo mutlu olurum.pompalar hakkında bilgisi olan arkadaşlardanda yardım bekliyorum
Eğer doğumunu özel hastanede yapacaksan bebeğin emzirmesiyle falan bebek hemşireleri özel olarak ilgileniyorlar.değişik yöntemlerle meme ucunun dışarı çıkmasını sağlıyorlar.o konuda derdin olmasın.
eğer normal bir hastane de doğum yapacaksan bir hemşireden yardım iste (enjektörün pistonunu çıkart iğne ile enjektör kızmını tamamen kes.çıkardığın pistonu kestiğin taraftan tak.sonra enjektörü göğüs ucuna koy ve pistonu çek sen çekince göğüs ucun dışarı çıkacaktır.bunu bu şekilde bi kaç kere yap fazla yapma meme ucunda çatlak yapabilir.zaten bebek emdikçede meme ucun çıkacaktır.)