Z Zehramyy Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2025 15 5 1 26 Dün 20:16 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehramyy #1 Kızlar şuan hamileyim doğuma az kaldı doğumdan sonra göğüs ucu yara olmaması için şimdiden yapmam gereken bir şey var mı
Kızlar şuan hamileyim doğuma az kaldı doğumdan sonra göğüs ucu yara olmaması için şimdiden yapmam gereken bir şey var mı
I incim1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 3.040 788 43 28 Dün 20:48 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehramyy #2 Zehramyy .!.: Kızlar şuan hamileyim doğuma az kaldı doğumdan sonra göğüs ucu yara olmaması için şimdiden yapmam gereken bir şey var mı Genişletmek için tıkla... Krem kullanın e bebekte var
Zehramyy .!.: Kızlar şuan hamileyim doğuma az kaldı doğumdan sonra göğüs ucu yara olmaması için şimdiden yapmam gereken bir şey var mı Genişletmek için tıkla... Krem kullanın e bebekte var
S Siyah Palto Guru Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 12.276 24.422 318 Dün 20:48 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehramyy #3 Lansinoh balmı son 1 ay hep kullandım doğumdan sonra ikiz bebek emzirmeme rağmen hıc yara olmadı
mevsimbahar18 24.10.2025👼🏻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Nisan 2025 791 850 18 22 Dün 22:08 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehramyy #4 Zehramyy .!.: Kızlar şuan hamileyim doğuma az kaldı doğumdan sonra göğüs ucu yara olmaması için şimdiden yapmam gereken bir şey var mı Genişletmek için tıkla... Doğumdan beri lansinoh kullandım çok şükür yaram olmadı
Zehramyy .!.: Kızlar şuan hamileyim doğuma az kaldı doğumdan sonra göğüs ucu yara olmaması için şimdiden yapmam gereken bir şey var mı Genişletmek için tıkla... Doğumdan beri lansinoh kullandım çok şükür yaram olmadı