göğüs ucu???

• Konu Sahibi Konu Sahibi symmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
tecrübeli olanlardan yardım istiyorum ... 23+2 haftalık hamileyim... merakım şu göğüs uçlarım aynı oranda büyümedi? sağ taraf sol tarafa göre oldukça küçük bu hep böylemi? yada sebep ne olabilir acaba? böyle bir şey yaşayan var mı?:17::17::17::emir_bebek:

valla canım kötüymüş hiç duymadım keşke yardımcı olabilsem acaba senin öncedende hafif bi farkedilmicek orantısızlık vardı da göğüsler büyüyünce ortayamı çıktı

canım cok mu buyuk fark var?yanı ıkı gogsunde zaten eşit olmaz.ama cokta fark olmaz dıye duşunuyorum.benımde başlarda once bırı snra bırı buyudu ama dıkkatlı bakınca bellı oluyordu

yaaa ben bildiğimdenmi bilemem çok dikkatimi çekiyor :( umarım bişi yoktur :(( :2:

endıselenme canım benım kızmda omustu ama benımkının sebebı ortanca kızım tek gogus emmıstı halıyle benım dıger gogsum cekılmıstı sonrakındede dıgerı oburunden once buyudu sonrakıde sonradan anlıcagın bende senın gıbı ozamanlar cok endıselenmıstım ama sımdı tekrar hamıleyım ve ıkısıde aynı orantıda buyudu

endıselenme canım benım kızmda omustu ama benımkının sebebı ortanca kızım tek gogus emmıstı halıyle benım dıger gogsum cekılmıstı sonrakındede dıgerı oburunden once buyudu sonrakıde sonradan anlıcagın bende senın gıbı ozamanlar cok endıselenmıstım ama sımdı tekrar hamıleyım ve ıkısıde aynı orantıda buyudu
çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız :16: cumartesine kontrolüm var doktoruma da soracağım ama biraz olsun rahatladım tekrardan teşekkürler...:49::49::49:

bendede aynı durum var ve bu normal endeşeye gerek yok...
ayrıca göğüs ucu olmayan çok anne adayı var bu yüzden konuyla ilgili bize gelen hastalarda var sıkıntı yapma..ama şunu asla unutma göğüs ucu olayıp bebekde alamıyorsa bebeği göğüs ucunu çıkartmak için aletler var...mutlaka emzir ve göğüs ucunu çıkartmayı dene..

ama birbirinden farklı olması endişelenecek durum değil.. bu tarz çok hasta geldi bize merak etme sen..
önemli olan ikisindende emzirmen...

benımde o şekildeydi. doğumdan once.sonra kızım o göğsümü zor tuttu. bende daha çok o göğsümü emzirmeye başladım. en son diğer göğsü. bu şekilde durumu kotardım. sorun yapmayın kendinize. hamileliğinizin tadını çıkarın:)

çok teşekkürler bunaları okuyunca çok rahatladım ... :3: gerçi henüz 24. haftamdayım düzelir diye ümidim ama işte insan yinede evham yapıyor:49:

Back
X