Gögüs ucum yarıldı. Dayanamıyorum artık

Hepinize çok teşekkür ederim öncelikle kızlar. Yaralarım daha iyi durumda. Yarıklar hala var ama eskisi kadar acımıyor artık. Sağ gögsümü daha rahat veriyorum. Sol bi tık daha acıyor ama ona da katlanıyorum. Yeter ki yesin. Mama veriyordum emziremeyince. Onu da günde 1 ya da hiçe düşürdüm.

Bu yazıyı okuyacak kendine derman arayacak canım anneler sabredin. İnanın geçecek. Ben ağlıyordum hıçkıra hıçkıra. Şükür geçiyor. Az sabır. Ne geçirdi derseniz. Bilmiyorum. Herşeyi denedim. Zamanla geçiyor galiba. Birde kendi sütümü sürdüm sürekli. Ha bitde gögüs kalkanı iyi geliyor. Birşeye değmediği için iyi oluyor. Birde akan sütleri içinde biriktiriyor. Oda iyi oluyor.
Gögüs kalkanı hangi siteden aldınız acaba trendyolda philips avente baktım bazı satıcılarınki sızdırıyormuş

Herkese merhaba. Ben artık dayanamıyorum. 23 günlük bebeğim var. İlk günden gögüslerim yarıldı. Çatlamadı bildiğiniz yarıldı. Emzirmek tam bir çileye dönüşüyor. Dayanamayacak duruma geliyorum. Ama sonra mama verince bebeğime oturup ağlıyorum. Lansinoh, trubaby, tahin yağı, gümüş kapak kullandım ama bana mısın demiyor. Terramycın göz merhemi bi tık fayda etti ama onu da her seferinde temizlemem gerekiyor emzirme öncesi. Dayanamıyorum artık inanın. Ne yapayım. Günlerdir bütün forumu talan ettim. Ağlaya ağlaya emziriyorum. Geceleri mama veriyorum bebeğime uyanmıyor çünkü. Lütden bilen eden yardım etsin. Çok uzun süre evladım olsın diye savaş verdim ama doğurunxa böyle olacağını tahmin etmemiştim. Bebeğimi emzirmemek için bazen kaçacak yer arıyorum ama sonra dayanamayıp ayağımı yere vura vura emziriyorum. Doktora gitsem emzirme der diye gidemiyorum da. Sütüm var ama gece vakti azalmış oluyor. Birde onunla uğraşıyorum. Bebeğim binerona da alışır diye korkuyorum.
İnan hepimiz yaşadık cnm çok zor annem zorla emzirtirdi ruhum çekiliyordu resmen sabunla bol bol yıka aftarol sprey var bebeğimin ağzında pamukçuk çıkınca doktor vermişti ben göğsüme de sprey sıkmıstım ve yaraları çabucak geçirmişti hatta sonra eltiminde doğumda göğsü öyle olunca onada önerdim onda da ise yaradı

Back