Göğüsde batma ...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Selam bayanlar geçen sene eylülde hastaneye yatmştm . Akciğer embolisi olmştum . Sağ bacağımdaki kan pıhtısı akciğerime attı . Ölümden döndüüm yoğun bakımda yattım . Ama şimdi iyileştim sadece günde bir tane corasprin kullanıyorum . Ama bi sorun var ki hastalığımdan sonra ortaya çıkan ve artık son zamanlarda ortaya çıkan göğüs batmaalarım . bi anlık geliyo 1 2 saniyede yada 1 dakikada geçiyor . nefes alınca daha da hissediyorum . iç hastalıklarına gittim kalbime baktılar sorun çıkmadı . Özele gittim kalbimde ordada sorun çıkmadı . Göğüs polikliniğine yolladılar gittim aralıktan önce randevu veremeyiz dedi ege üniversitesi hstanesi bende adama o zamana ölürüm deyip almadım tam eve gidecektim yine batmalar başlaynca hastanedeyken acile girdim . Orda kandaki oksijene hemoglobine falan baktılar göğüs filmi çektiler ekg çektiler damar yolu açıp kan alıp baktılar bişey çıkmadı . Neden olabilir bu batmalar dedik birşey söylemediler doğru ddürüst . Şimdi yine başka hastahaneden randevu aldım göğsten .. Bıktım artık .. Doktorlarda doğru dürüst bakmıyorlar ..
Bu batma neden olabilir neden .. Bi anlasamm .. Bilen anlayan var mı ? Soğuk algınlığı vs. gibi bişey dğeil bu 1 yıldır devam ediyor ..

Aynı şey bende de var. Defalarca kez doktora gittim. Hiç bir şey çıkmadı. Çok şükür çıkmasın zaten de. İnsan sinir oluyor o batma olunca.
Hatta şuan bile sol göğsümde bir ağırlık var sanki bir kaç gün daha devam ederse yine gideceğim doktora. Yapacak başka bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…