Bende duydum ki emzirmeden sarkan gögüsleri toparlamiyormus spor sadece üst bölgede kas olusuyomus... duydumķi derken baya arastirmistim bu konuyuben de üşeniyorum ama spor, başka yolu yok gibi
anladım.. benim de feci durumda, napicam bilmiyorum ama estetiğe karşıyımBende duydum ki emzirmeden sarkan gögüsleri toparlamiyormus spor sadece üst bölgede kas olusuyomus... duydumķi derken baya arastirmistim bu konuyu
Benim aklimda birkac seyler var ama emin olamiyorum tam.. mesela gecen bust xl diye bi yag buldum yani karsima cikti mantikli geldi... ama simdi her bünye ayri bazilarinda ise yariyor bazilarinda yaramiyor... birsürü sey var ama inanmadigim icin yapamadim mesela bus masaji fln sonra caylar cesitli yaglar... sizden baska kimsede yazmiyorki fikir edinelim deyilmianladım.. benim de feci durumda, napicam bilmiyorum ama estetiğe karşıyım
Evet kilo verincede ayni sknti oluyor ... vallaha ben denemeyi düsünüyorum .. eger esimi ikna edersem ve fayda görürsem buraya kesin yazarimBenim doğumla alakası yok... Kilo aldığım icin büyükler. Çok rahatsızım eşim de sorun yok diyor ama ben memnun değilim.. Zayıflamak çözüm olacak benim için. Ama diyetin sonunu getiremiyorum.. Krem konusuna gelince keşke etki edecek biràey olsa ama ümidim yok
Bence zaten kilonuz iyi 60 kilo.. Ama yine de sıkılaşmak için spor veya yüzme daha mantıklı gibime geliyor.. Bende yüzme istiyorum bakalım yazılabilirsem. Kasları güçlendiriyormuş baya.Evet kilo verincede ayni sknti oluyor ... vallaha ben denemeyi düsünüyorum .. eger esimi ikna edersem ve fayda görürsem buraya kesin yazarim
Kesin haram canim ben cok arastirdim... kimi senin dedigini diyor kimide haram diyor ama haram diyenler daha cok o yüzden celiskili islere gerek yok... psikolojimi bozuyor diye ben tüm vücudumu estetik ettiremem vicanimi ben öyle rahatlatamiyorum . Ve kesin haram psikoloji fln yok yani ..Dinen haram falan değil estetik..psikolojinizi bozacak kadar bir sorun varsa yapılması caiz.yağlara falan da inanmayın derim.geçici ve etkisi eser miktarda..
Ha bi de yaglari denedinizmide kesin hüküm verebiliyorsunuz ? Tesekkürler ilginiz icinDinen haram falan değil estetik..psikolojinizi bozacak kadar bir sorun varsa yapılması caiz.yağlara falan da inanmayın derim.geçici ve etkisi eser miktarda..
Estetik olana kadar her haltı denedim.Kesin haram canim ben cok arastirdim... kimi senin dedigini diyor kimide haram diyor ama haram diyenler daha cok o yüzden celiskili islere gerek yok... psikolojimi bozuyor diye ben tüm vücudumu estetik ettiremem vicanimi ben öyle rahatlatamiyorum . Ve kesin haram psikoloji fln yok yani ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?