Gögüsler sarkti , estetik haram.. ne yapmaliyim?

Sumii94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
128
60
98
Merhaba arkadaslar ilk kez yaziyorum insAllah cevap verirsiniz
Benim iki cocugum var biri 2.5 biri 1 yasinda.. önceden gögüslerim avuc dolduracak kadardi , simdiyse avuctan deri tasiyor cok bunaldim psikolojim bozuluyor.. aynada kendime bakmiyorum resmen .. evlenirken 45 kiloydum simdiyse 60 kiloyum biraz göbegim var o bile gögüslerim kadar rahatsiz edici deyil.. ve asil sorum geliyor .. simdi dinimin yasaklarina önem veriyorum o yüzden estetik düsünmüyorum. Ama illaki bi dogal cözümü vardir diye düsünüyorum ne önerirsiniz? ben biraz satilan yaglara olumlu bakiyorum mesela en son gördügüm ve arastirdigim bust xl .. lütfen birsey önerin gercekten kendimi begenmiyorum artik utaniyorum esimin karsisinda durmayi. O begeniyom sorun yok normal falan diyor ama ben rahat deyilim ve eminim cözüm olursa evet bencede daha iyi olmus diycek..

Bende duydum ki emzirmeden sarkan gögüsleri toparlamiyormus spor sadece üst bölgede kas olusuyomus... duydumķi derken baya arastirmistim bu konuyu
anladım.. benim de feci durumda, napicam bilmiyorum ama estetiğe karşıyım

anladım.. benim de feci durumda, napicam bilmiyorum ama estetiğe karşıyım
Benim aklimda birkac seyler var ama emin olamiyorum tam.. mesela gecen bust xl diye bi yag buldum yani karsima cikti mantikli geldi... ama simdi her bünye ayri bazilarinda ise yariyor bazilarinda yaramiyor... birsürü sey var ama inanmadigim icin yapamadim mesela bus masaji fln sonra caylar cesitli yaglar... sizden baska kimsede yazmiyorki fikir edinelim deyilmi

Benim doğumla alakası yok... Kilo aldığım icin büyükler. Çok rahatsızım eşim de sorun yok diyor ama ben memnun değilim.. Zayıflamak çözüm olacak benim için. Ama diyetin sonunu getiremiyorum.. Krem konusuna gelince keşke etki edecek biràey olsa ama ümidim yok

Benim doğumla alakası yok... Kilo aldığım icin büyükler. Çok rahatsızım eşim de sorun yok diyor ama ben memnun değilim.. Zayıflamak çözüm olacak benim için. Ama diyetin sonunu getiremiyorum.. Krem konusuna gelince keşke etki edecek biràey olsa ama ümidim yok
Evet kilo verincede ayni sknti oluyor ... vallaha ben denemeyi düsünüyorum .. eger esimi ikna edersem ve fayda görürsem buraya kesin yazarim

Evet kilo verincede ayni sknti oluyor ... vallaha ben denemeyi düsünüyorum .. eger esimi ikna edersem ve fayda görürsem buraya kesin yazarim
Bence zaten kilonuz iyi 60 kilo.. Ama yine de sıkılaşmak için spor veya yüzme daha mantıklı gibime geliyor.. Bende yüzme istiyorum bakalım yazılabilirsem. Kasları güçlendiriyormuş baya.

Estetige karsiysaniz (ki ben bi mahsuru oldugunu dusunmuyorum) mevcut durumu kabul edip mutlu olmaya bakin bence.esiniz de sikayetci degilmis zaten.yaglar kremler maalesef hic bir ise yaramaz.fayda etseydi ameliyat olmazdi kimse herkes yagla diklestirirdi.ameliyat acisi dikis izi kolay degil yani.

Dinen haram falan değil estetik..psikolojinizi bozacak kadar bir sorun varsa yapılması caiz.yağlara falan da inanmayın derim.geçici ve etkisi eser miktarda..

Dinen haram falan değil estetik..psikolojinizi bozacak kadar bir sorun varsa yapılması caiz.yağlara falan da inanmayın derim.geçici ve etkisi eser miktarda..
Kesin haram canim ben cok arastirdim... kimi senin dedigini diyor kimide haram diyor ama haram diyenler daha cok o yüzden celiskili islere gerek yok... psikolojimi bozuyor diye ben tüm vücudumu estetik ettiremem vicanimi ben öyle rahatlatamiyorum . Ve kesin haram psikoloji fln yok yani ..

Kesin haram canim ben cok arastirdim... kimi senin dedigini diyor kimide haram diyor ama haram diyenler daha cok o yüzden celiskili islere gerek yok... psikolojimi bozuyor diye ben tüm vücudumu estetik ettiremem vicanimi ben öyle rahatlatamiyorum . Ve kesin haram psikoloji fln yok yani ..
Estetik olana kadar her haltı denedim.
Hepsi para tuzagı
Spor yaptım
Taş gibi bir vucudum ama iki çocuktan sonra sarkik memelerim vardi
Artik yok
Estetil haram falan degil.
Millet bir tarafindan fetva verip durmasin
Insanlar kanser olup meme aldırıyor ilk is estetik yaptirin diyor dr lar.
Ayni hesap ...
Ha yok illa ki haram!sa sarkık göğüsle bir ömür gecireceksiniz. Kafaniza takmayin derim.
Ic camasir ile durumu kurtarirsiniz

Sağlık açısından bir sorun olmadan estetik haram evet. Siz bakmayın bilip bilmeden uyduranlara.

Back
X