Göğüsler

ay inşllh büyür canım bu üçüncü haftam yeni yani.kendime çok dert ediyorum bu çocuğu nasıl emzircem diye .:asigim::asigim:

Son düzenleme:
KIZLAR BENDE KARNIM, BASENLERİM, BELİM,GÖĞÜSLERİM VEDE DİZ ARKALARIM İÇİN HER DUŞTAN SONRA BEBEYAĞI KULLANIYORUM.DOKTORUM BANADA DEDİ:
NE KULLANIRSAN KULLAN OLACAKSA OLACAK DİYE..
KREMLER HEM PAHALI HEMDE SADECE NEMLENDİRİCİ..
BENDE EN AZINDAN NEMLENDİRİR DİYE BEB YAĞINI TERCİH ETTİM.
BADEM YAĞIDA DİYOLAR AMA ODA TÜYLENME YAPIYOMUŞ..
EE BUDA ANNELİĞİN Bİ BEDELİ..
ÇATLICAKSAK ÇATLICAZ NAPALIMsırnaşık şey

kızlar ben dün kakao yağı aldım
biryerlerde iyi gekdiğini okumuştum
şimdi dönüşümlü olarak vazelin ve kakao yağı kullanmayı düşünüyorum
banyolardan sonra zaten bebe yağı kullanıyorum bakalım ne olacak
göğüsler azıcık çatladı gibi sanki

Aman kızlar bana kakao yağı demeyin :) Dün gece banyo yaptım, çıkınca geleneksel yağlanma seansımı yapayım dedim. Tam yeni başlamıştım ki, elimdeki kakao yağı düş yere, gecenin o saatende tüm yatak odası, yatağımın üstü yağ ol :((( Tam da yağı sürüp yatmayı düşünüyordum, talihsizliğe bakın. Sonra yeri sil, çarşafı değiştir derken zaman geçti ve uykum kaçtı tabii :((( Bugün de her yer kakao yağı kokuyor gibi geliyor :))

geçmişolsun canım bende bu aralar öyle sakarım ki
aman sana bir şey olmasında

canım bendeki kakao yağı krem gibi yani öyle dökülecek bir şey değil
o zaman sendeki sıvı halde
eeee benim ki niye öyle acaba

ay julicim çok hoşsun:1rolleyes:
geçmiş olsun hayatımbenneyaptımki
bende sakarımdır okurken bi an gözümün önüne kendi sakarlıklarım geldi..
aaaah aah nolacak benim halimfisfisfis
kızlar bide bende bi unutkanlık var bi dalgınlık sormayın..
gecem gündüzüm bebişim olduğundan aklım başka şeyleri tutmuyomuuuuu yoksa hormonlardan mııııı yoksa yaşlanıyommu:bbo:
anlamadım..
sizde benim gibimisiniz?

Fatercim benimki sıvı halde şişenin içinde-ydi tabii :)) Artık yok. Bugün başka yağ alacağım. Ama uzunca bir süre kakao yağı kokusu duymak istemiyorum :)

Azo unutkanlık konusunda da yalnız bırakmam seni merak etme. Sofradan kalkınca elimdeki tuzu balkona götürüp, koyuyorum. En yakın arkadaşımın ismini ya da annemin telefon numarasını bile unutuyorum. Benimki biraz alzheimer düzeyinde.

Evet güzelim bu çatlamanın belirtisi işte, benimde öyle olmuştu. Kesin nemlendirici bişeyler uygula bence. Yoksa sonradan oluşan çatlakları önlemek zor biraz. Ben kakao yağı, bebe yağı sürüyorum karnıma karnım çatlamadı. Göğüslerime sürmek aklıma gelmemişti onalr çatladı şimdi. Ama karnımda çatlak yok. Artık tüm vücuduma sürüyorum. Ama kakao yağının çatlakları azalttığını farkettim. Faydalı bence

kıslar bende şu ana kadar hep bebek yagı kullandım basenlerime gögüslerime göbişime hep sürüyorum düzenli olarak allaha şükür hiç de kaşınmadım şu ana kadar gögüs uçlarımada uyguladıgım için acımıyor gögüslerim .bende herşey yolunda umarım hep öyle gider

arkadaslar ben de sag gogsumde bugun kucuk kırmızı cizgiler gordum catlak mı onlar yaaa?? halbuki badem yagı kullanıyrum ve asırı buyumediler sadece biraz toplandı goguslerim o kadar.... ayyy sinir oldum bugun yaaa

pahallı kremlere para vermeyin ben de birinci hamileleğimde pahall kremlerden kullandım ama işe yaramadı,eşim ecz cı ve önermiyor zaten. badem yağı,kakao yağı ve vazelin kullanılabilir nemlendiriyor ama düzenli kullanmak gerek,çatlakların önüne fazla geçilemiyor.

arkadaslar ben de sag gogsumde bugun kucuk kırmızı cizgiler gordum catlak mı onlar yaaa?? halbuki badem yagı kullanıyrum ve asırı buyumediler sadece biraz toplandı goguslerim o kadar.... ayyy sinir oldum bugun yaaa

Koyu kırmızıysa çatlaklar malesef güzelim :(. Sonradan gümüş rengini alıyor. Abimin eşinde görmüştüm ben de. Ama canını sıkma, badem yağı sürmeye devam et, çatlasak da çatlamasak da sürmemiz gerekiyor. Amacımız o bölgeleri sürekli nemlendirerek çatlamamasını ya da daha az çatlamasını sağlamak. Bebişlerimiz için katlanacaz artık....
Sakın kendine dert etme, canını da sıkma, olan olmuş artık. Yağlanmaya devam yerimseniben

kızlar bende akşamları nıvea bebe yağı buğday ve badem yağı içerikli sabahlarıda işe gitmeden doktorumum söylediği lierac phytolastil çatlak kremi kulanıyorum ama yinede kaşınıyorum. benim çatlaklarım kaçınılmaz olacak herhalde. zaten ailede varsa olur diyorlar annemde var benim. ama yinede önlem alıyorum sabah akşam aksatmadan yağlanıyorum.kızlar bence uygulamakta fayda var olacaksada aza indirgemiş oluruz. dayımın kızı 29 mayıs ta doğum yaptı hiç dikkat etmedi şimdi bütün her yerinde çatlak var. bence görseniz mutlaka bebe yağı kullanırsınız. diğer kremler gerçekten pahalı badem yağını da önerdi doktor bana.

Back
X