göğüslerde ağrı sancı????

Balinayakafaatandelihamsi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
5.084
421
173
ya kızlar 8 haftalık hamileyim son iki haftadır göğüslerimde inanılmaz bir ağrı sancı acıma hissi var?? sizlerde de var mı?? bazen dayanamayacak kadar çok ağrıyor? çözüm önerileriniz var mı bana???

Hayırlı olsun öncelikle, ben de yaklaşık sizin haftanızdayım ve aynı sıkıntılar bende de var. Bazen iç çamaşırını çıkarmaya korkuyorum bir şey sürtününce filan çok o kadar çok acıyor ki. Okuduklarıma göre bu normalmiş bazı anne adaylarında olabiliyormuş. Benim ilkinde olmamıştı ya da hatırlamıyorum :)
Göğüsler kendini süt vermeye hazırlamaya başlıyorlar bazılarında da ağrılı oluyor sanırım durum...

dünden beri benimde göğüslerimde sızlama var.ilk bebeğimde süt geldiği zaman geriliyodu ve sızlıyodu.dünden beri yine aynısı oluyo.sızlıyo.ama hamile olma gibi bi durumumda yok çünkü korunuyoruz.amaaaa korunupta gebe kalanlarda varmış.uuuff :((( ya hamileysem:(

tatlım hayırlı olsun öncelikle. allah sağlıklı sıhhatli bebeğini dünyaya getirmene yardımcı olsun.
benimde öyleydi hamileyken dokunamıyordum. yatarken bide büyüktü gögüslerim yan yatarken yana doğru sarkıyolarya nası ağrıyodu. bazen ağlıyordum o dereceydi 4. ayda bişi kalmadı 8-9. aylarde tekrar oldu ama o bıcak sokar gibi oluyordu. sancı giriyordu. pek çözümü varmı bilmiyorum. ama geçicek ileride.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun öncelikle, ben de yaklaşık sizin haftanızdayım ve aynı sıkıntılar bende de var. Bazen iç çamaşırını çıkarmaya korkuyorum bir şey sürtününce filan çok o kadar çok acıyor ki. Okuduklarıma göre bu normalmiş bazı anne adaylarında olabiliyormuş. Benim ilkinde olmamıştı ya da hatırlamıyorum :)
Göğüsler kendini süt vermeye hazırlamaya başlıyorlar bazılarında da ağrılı oluyor sanırım durum...

teşekkür ederim canım seninde hayırlo olsun :):) aynen valla bende iç çamaşırımı çıkarmaya korkuyorum banyo yapmaya korkuyorum sızlanarak giriyorum hergün duşa :):) belki hafifler diye bebe yağı falan sürüyorum ama nafile.... inşallah birazcık da olsa hafifler...:):) hayırlı hamilelikler diliyorum sanada...

tatlım hayırlı olsun öncelikle. allah sağlıklı sıhhatli bebeğini dünyaya getirmene yardımcı olsun.
benimde öyleydi hamileyken dokunamıyordum. yatarken bide büyüktü gögüslerim yan yatarken yana doğru sarkıyolarya nası ağrıyodu. bazen ağlıyordum o dereceydi 4. ayda bişi kalmadı 8-9. aylarde tekrar oldu ama o bıcak sokar gibi oluyordu. sancı giriyordu. pek çözümü varmı bilmiyorum. ama geçicek ileride.

ya benimkilerde birazcık büyük sanırım.. şimdi dahada büyüdü gibiler.. hatta acaba doğuma kadar ne kadar olacakar diye de korkmuyorum desem yalan söylemiş olurum :):) çok büyüyorlar mı yaaaa :(:(

Back
X