- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
- Konu Sahibi mariposita
-
canım sağacaksın öyle vericeksin başka çaresi yok çünkü bebek emzirmek çok önemli bişey anneyle bebek arasındaki direk iletişim ve biz çığlıklar bastıkça bebeklerimizin psikolojiside etkileniyo yavrum yüzüme masum masum bakınıyo .. ama bi yandan da canım yanıyo yapılcak bişi yok benimde bir göğsümü emiyo diğerinin yarasını naptımsa geçiremedim o yüzden onu sağıp veriyorrumbende 10 gün önce doğum yaptım 2. doğumum ilk kızımı emziremedim göğüs yarasından 2. kızımda da aynı sorunu yaşıyorum uçları kopacak gibi ağrıyo kullanmadığım yöntem kalmadı has zeytinyağı,susam yağı,garmastan,organik krem en so çare silikon göğüs ucu ona rağmen hala çok acıyo damağıyla bastırdığı zaman çığlığımdan korkuyo yavrum.başak yöntemi olan varsa lütfen paylaşsın.hic değilse bu kızım anne sütü alsın.benım gibi olanlara allah yardım etsin
canım sağacaksın öyle vericeksin başka çaresi yok çünkü bebek emzirmek çok önemli bişey anneyle bebek arasındaki direk iletişim ve biz çığlıklar bastıkça bebeklerimizin psikolojiside etkileniyo yavrum yüzüme masum masum bakınıyo .. ama bi yandan da canım yanıyo yapılcak bişi yok benimde bir göğsümü emiyo diğerinin yarasını naptımsa geçiremedim o yüzden onu sağıp veriyorrum
kızlar um.bu tek göğsü emme olayı sanırım bütün bebeklerde var .benimde 9 haftalık oldu ve bir göğsümü kavga dövüş alıyo .bazen sağıp veriyorum .benimde ilk 1 ay yara oldu göğsüm hiç geçmicek gibi gelmişti bağırmıyodum am ağlayarak veriyodum ama hiç kan gelmedi kesinlikle bi dr ,le görüş bide kan içerde diyosun allah korusun ciddi olabilir.
bende 10 gün önce doğum yaptım 2. doğumum ilk kızımı emziremedim göğüs yarasından 2. kızımda da aynı sorunu yaşıyorum uçları kopacak gibi ağrıyo kullanmadığım yöntem kalmadı has zeytinyağı,susam yağı,garmastan,organik krem en so çare silikon göğüs ucu ona rağmen hala çok acıyo damağıyla bastırdığı zaman çığlığımdan korkuyo yavrum.başak yöntemi olan varsa lütfen paylaşsın.hic değilse bu kızım anne sütü alsın.benım gibi olanlara allah yardım etsin
bende 10 gün önce doğum yaptım 2. doğumum ilk kızımı emziremedim göğüs yarasından 2. kızımda da aynı sorunu yaşıyorum uçları kopacak gibi ağrıyo kullanmadığım yöntem kalmadı has zeytinyağı,susam yağı,garmastan,organik krem en so çare silikon göğüs ucu ona rağmen hala çok acıyo damağıyla bastırdığı zaman çığlığımdan korkuyo yavrum.başak yöntemi olan varsa lütfen paylaşsın.hic değilse bu kızım anne sütü alsın.benım gibi olanlara allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?