- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
- Konu Sahibi mariposita
kızlar 2 aylık bebeğim var ısırarak emiyor. ara ara yapıyordu bunu ama son zmanlarda iyice azıttı. dayanamıyorum acısına.süt sağma makinası kiraladık.dönüşümlü olarak veriyorum.bu böyle giderse ben nasıl emzireceğim???
makinadan önce 1 gün boyunca emziremedim tek göğsüm şişti süt de çıkmadı. mastit oluyordum az kalsın.makineyle sağıyorum ama o göğüsten en fazla 75 cc çıkıyor

sütüm de gitti. ne yapacağım ben?
dişleriyle sıkıştırıp öyle emiyor. benim durumumda olan kimse de yok.silikon başlık aldık o da işe yaramadı. dışında bişi yok ama içini ezmiş.ilk sağarken hep kan çıktı.bu konuda bi fikriniz varsa bekliyorum
hem de sütü nasıl artırabilirim? öbüründen 90 -120 arası çıkarken diğeri 75 veriyor
makinadan önce 1 gün boyunca emziremedim tek göğsüm şişti süt de çıkmadı. mastit oluyordum az kalsın.makineyle sağıyorum ama o göğüsten en fazla 75 cc çıkıyor

sütüm de gitti. ne yapacağım ben?
dişleriyle sıkıştırıp öyle emiyor. benim durumumda olan kimse de yok.silikon başlık aldık o da işe yaramadı. dışında bişi yok ama içini ezmiş.ilk sağarken hep kan çıktı.bu konuda bi fikriniz varsa bekliyorum