göğüslerim feci oldu:(

mariposita

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
566
151
323
kızlar 2 aylık bebeğim var ısırarak emiyor. ara ara yapıyordu bunu ama son zmanlarda iyice azıttı. dayanamıyorum acısına.süt sağma makinası kiraladık.dönüşümlü olarak veriyorum.bu böyle giderse ben nasıl emzireceğim???
makinadan önce 1 gün boyunca emziremedim tek göğsüm şişti süt de çıkmadı. mastit oluyordum az kalsın.makineyle sağıyorum ama o göğüsten en fazla 75 cc çıkıyor:(:(:(:(
sütüm de gitti. ne yapacağım ben?
dişleriyle sıkıştırıp öyle emiyor. benim durumumda olan kimse de yok.silikon başlık aldık o da işe yaramadı. dışında bişi yok ama içini ezmiş.ilk sağarken hep kan çıktı.bu konuda bi fikriniz varsa bekliyorum:( hem de sütü nasıl artırabilirim? öbüründen 90 -120 arası çıkarken diğeri 75 veriyor

canım çok geçmiş olsun benimkide ısırarak emiy çok acıyo ama dayanabiliyorum. senden kan çıktığına göre önemli olabilir bir doktora görün bence. bu arada zaten bir göğüste diğerine göre daha az sü olurmuş

gecmis olsun.. makineyi hic tavsiye etmem ya kuru kuru cekio olan sütte gidio cocugun kendi emmesi gibisi yok ya.. dr git ilac verir benim görümceminde hep yara oluodu yirtiliodu gögüsleri ama epey emzirdi.. ama senin süt yerine kan geliosa benim mevzuya dönmüs dr bana daha fazla emzirme dedi ..

buarada sen bana msj yazmisdin özelden ben elli kere cvp vermeyi denedim ama senin msjlar doluymus yer yokmus :))ondan gitmiomus :)=

benim kızım 12 günlük henüz benimkide ısırıyo memenin ucunu iyice eziyo sonra emiyo birisine dayanıyorum ama diğerinin kenarıda yara olmuş az önce emzirirken öyle acıttıki seviniyodum geçti diye ama çok canımı yaktı bide tutamayınca çok sinirleniyo

Ben telden yazıyorum ama gögüs yaralarıma yeni doğduğunda oğlum almıştım bepanthen krem çok iyi gelmiştl çok pahalıda değil 6 50 tl tavsiye ederim bende çektim allah şifa versin şuan oğlum 6 aylık olck inş bi daha olmaz dişleri çıkınca....

bende 10 gün önce doğum yaptım 2. doğumum ilk kızımı emziremedim göğüs yarasından 2. kızımda da aynı sorunu yaşıyorum uçları kopacak gibi ağrıyo kullanmadığım yöntem kalmadı has zeytinyağı,susam yağı,garmastan,organik krem en so çare silikon göğüs ucu ona rağmen hala çok acıyo damağıyla bastırdığı zaman çığlığımdan korkuyo yavrum.başak yöntemi olan varsa lütfen paylaşsın.hic değilse bu kızım anne sütü alsın.benım gibi olanlara allah yardım etsin

benım de gogus ucum yara olmusdu hatta parcalanmıstı ben lansınoh krem kullandım gayet memnun kaldım tavsıye ederım .. benımde tek gogsumu alıyo cok gusel emıyo dıger gogsumu emerken cok aglıyo emmıyo fazla o yuzden bırı buyuk bırı kucuk kaldı böle sorunu olan var mı?

bende 10 gün önce doğum yaptım 2. doğumum ilk kızımı emziremedim göğüs yarasından 2. kızımda da aynı sorunu yaşıyorum uçları kopacak gibi ağrıyo kullanmadığım yöntem kalmadı has zeytinyağı,susam yağı,garmastan,organik krem en so çare silikon göğüs ucu ona rağmen hala çok acıyo damağıyla bastırdığı zaman çığlığımdan korkuyo yavrum.başak yöntemi olan varsa lütfen paylaşsın.hic değilse bu kızım anne sütü alsın.benım gibi olanlara allah yardım etsin
canım sağacaksın öyle vericeksin başka çaresi yok çünkü bebek emzirmek çok önemli bişey anneyle bebek arasındaki direk iletişim ve biz çığlıklar bastıkça bebeklerimizin psikolojiside etkileniyo yavrum yüzüme masum masum bakınıyo .. ama bi yandan da canım yanıyo yapılcak bişi yok benimde bir göğsümü emiyo diğerinin yarasını naptımsa geçiremedim o yüzden onu sağıp veriyorrum

canım sağacaksın öyle vericeksin başka çaresi yok çünkü bebek emzirmek çok önemli bişey anneyle bebek arasındaki direk iletişim ve biz çığlıklar bastıkça bebeklerimizin psikolojiside etkileniyo yavrum yüzüme masum masum bakınıyo .. ama bi yandan da canım yanıyo yapılcak bişi yok benimde bir göğsümü emiyo diğerinin yarasını naptımsa geçiremedim o yüzden onu sağıp veriyorrum

canım pompa elektriklimi yoksa normal mi kullanıyosun hangisi daha iyi

benim kullandığım elektrikli canım şimdilik memnunum ama bugün göğüsmü verebildim kızıma iyileşmiş gibi göğsüm 2 gün emzirmedim ara vermek iyi geldi

kızlar um.bu tek göğsü emme olayı sanırım bütün bebeklerde var .benimde 9 haftalık oldu ve bir göğsümü kavga dövüş alıyo .bazen sağıp veriyorum .benimde ilk 1 ay yara oldu göğsüm hiç geçmicek gibi gelmişti bağırmıyodum am ağlayarak veriyodum ama hiç kan gelmedi kesinlikle bi dr ,le görüş bide kan içerde diyosun allah korusun ciddi olabilir.

kızlar um.bu tek göğsü emme olayı sanırım bütün bebeklerde var .benimde 9 haftalık oldu ve bir göğsümü kavga dövüş alıyo .bazen sağıp veriyorum .benimde ilk 1 ay yara oldu göğsüm hiç geçmicek gibi gelmişti bağırmıyodum am ağlayarak veriyodum ama hiç kan gelmedi kesinlikle bi dr ,le görüş bide kan içerde diyosun allah korusun ciddi olabilir.

canım benımde öle senınde gögüslerin arasında büyüklük farkı var mı yoksa sadece bende mı var?benımde moralım bozuluyo buna:(

cnm allah şifa versin benimde oldu ben bepanthen krem aldım antibiyotiklisinden aldım mavi sarı rengi olandan o geçirdi benmde bacaklarımı kasıyordum acıdan ağlıyordum allah şifa versin sizlere lanslnoh bende hiç işe yaramamıştı

benim göğsümde resmen bir delik oluşmuştu.ağlayarak emziriyordum.sonra süt sağma makinası aldım bir süre emzirmedim sağıp biberonla verdim.15 gün böyle idare ettim.çok şükür yaram kapandı.şuanda o göğsümü emzirebiliyorum

Back
X