göğüslerim mantar oldu

Karagxoxzlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
241
0
96
40
İstanbul
önce bebeğimin azı beyaz beyaz yara oldu sanırım mikrop kaptı ondanda bana geçti şuan çok zor emziriyorum sanırım buna mantar diyorlar benim durumumda olan varmı ne yaptınız ne kullandınız

Sanırım bebeğin pamukçuk olmuş canım. Daha ilerlemeden bi dr'a git istersen çünkü çocuğun canını çok yakan bişey bildiğim kadarıyla. Doktorun sana bebeğin ağzındaki pamukçukları nasıl ve neyle temizlemen gerektiğini gösterecektir...

ilk zamanlar benim oğlumun ağzıda pamukçuk olmuştu bana karbonatlı su ile temzile dediler aynen yaptım ve 1 günde geçti.dene istersen bol karbonatlı su ile aznın içini dudaklarını damağını sil ve özellikle her emmeden sonra yap umarım geçer.ama eğer çokilerlemişse ve geçmezse bi dra görünürsün.
çok geçmiş olsun.

canım benim ilk başlarda olmuştu göğüslerim.ayva çekirdeklerini gül suyunun içinde beklet biraz krem gibi oluyo o.çekirdekleri çıkarma içinden dursun öyle.göğüslerine sür her emzirmeden sonrs iyi geliyo.bebişinin ağzınada kırmızı dut çok iyi geliyo geçiveriyo hemen.

karagözlü
bebeğinin ağzını karbanatlı suya batırılmış tülbent ile sil
senin göğüsünün de etrafında mantara benzettiğin bişeyler varsa sende emzirirken göğüs kalkanı yada silikonu kullan en azından senin göğsün direkt bebeğin ağzına temas etmesin ayrıca göğüs pedi kullanıyorsan onu da değiştir oda zorlar ama en kısa sürede bence doktora göster çünkü açıkcası ben anlayamadım bebekte pamukçuk olsa senin göğsünü etkilemez onun acısını bebek çeker emmede zorlanır.
her ikinize de geçmiş olsun canım

canım mantar teshısını doktor mu koydu bılmıyorum ama cıldıye ve cerrahı doktorunun ortak bakması sonucu mantar teshısı konuluyor

bebegımın daha kırkı cıkmadan evvel benımde goguslerımde yaralarım vardı ama ben sadece bıldıgımız gogus ucu yarası zanedıyordum
lansınosh krem kullanmaya ve karbonatlı su ıle hem gogsumu hemde cocugun agzını temızlemeye devam ettım
ama artık emzırmeler fecı sekılde ıskenceye ve kanlı sut gelmeye baslayınca dayanamaz oldum bu sekılde 1 hafta emzırdım
duzenlı olarak yıkamak ve ped degıstırmek bıle fayda etmıyor acıkta gezıyordum
ates yapması ıle acıle gıttık ve mantar teshısı konuldu
doktor kesınlıkle ped kullanmamı, hergun yıkamaya devam etmemı soyledı
gogus ucu ıle cocugu emzırmemı ve emzırme bıttıkten sonra gogus kalkanı kullanmamı tavsıye ettı
ayrıca da bır krem hazırlattı eczaneye en az 3 ay kullanacaksın dedı
hala dedıgı sekılde devam edıyorum
hem kalkan hem gogus ucu kullanıyor ve temız tutuyorum ama tamamen gecmedı
acısı vs gectı ama kızarıklık hala devam edıyor ay sonunda kontrolum var
eger gercekten mantar ıse cocuga bulasma rıskı cok yuksek kesınlıkle ıhmal etme

canım bendeki durumun aynısı bir arkadaşımda oldu senin dediğinn gibi cerraha göründü ve mantar olduğu söylendi 3 tane krem vermiş birtanesi kortüzyonlu diğeri mantar için diğeride yumuşatmak için üçünü karıştırıp öyle sürmesi söylemiş vede emzirdiği sürece bunun olcağını söylemiş bende baştan lansınosh kullandım ama bana iyi gelmedi demekki çatlaktan daha öte birşey bu şimdi bu kremleri kullnıcam

Merhaba göğüs uçlarınız en son nasıl geçti benim bebeğim 6 aylık ve yaklaşık 4 aydır göğüslerim bu şekilde uçlar kıpkırmızı hatta bazen sol göğsümün etrafı da komple kızarıyor gitmediğim doktor kalmadı cildiye, genel cerrah artık psikolojim bpzuldu çocuğumu emzirmek istiyorum canım acıdıgı için kendimce yöntem buldum ve sadece silikon göğüs ucuyla emziriyorum ama fayda etmiyo yine de cocuga geciyor kac defa mikostatin kullandık bebeğe artık karbonatlı su vs iyileşiyor ama benim göğsğmden tekrar geciyor. En son cildiyeye gittim kremler verdi 2 ay kadar kullanacaksın dedi kullanıyorum fakat etki yapıyor mu anlamış değilim cunku hala oldugu gibi duruyo lütfen bi öneriniz varsa veya siz ne yaptınız da geçti bana da söylerseniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…