- 19 Mart 2017
- 53
- 59
- 38
- Konu Sahibi maviorkide34
-
Göğüslerinizi boşaltamıyorsunuz ve mastit olma yolunda ilerliyor korkarım. Göğüslerinize sıcak havlu koyun yarım saat bekletin. Sonra elinizden geldiğince sağarak boşaltmaya çalışın. Bi 24 saat bu şekilde deneyin olmazsa acil doktora gidin.35+4 te dogum yaptım, sutum azdı, bebegım 1 gunde sarılık oldu, cok uyudugu ıcın emmeyı de hepten kestı.Mama ve sagarak verdıgım azıcık sutle besledık onu. Bugun dogum yapalı 5.gun, sutum arttı sanırım.Goguslerım tas gıbı sert, cok asırı sıcak, yer yer tenımde kırmızılıklar var.Bebegımı yarım saat emzırebıldım, makıneyle de sagdım sonra ama gecmıyor.Sıslık duruyor.Makıneyle cekıyorum ama daha sut gelmıyor, bıtmıs gıbı.Ama gogsum hala sıs dolu gıbı.Ne yapsam bılmıyorum.Boyle bısey yasayan var mı?
ur ederım, bugun bebegımı hastaneden verecekket, hemen emzırmeye vaslıucam, kalanını da bosaltıcam pompayla, ıns pompaya gelır, cunku dolu oldugu halde pompaya gelmemesı benım en buyuk sorunum.Göğüslerinizi boşaltamıyorsunuz ve mastit olma yolunda ilerliyor korkarım. Göğüslerinize sıcak havlu koyun yarım saat bekletin. Sonra elinizden geldiğince sağarak boşaltmaya çalışın. Bi 24 saat bu şekilde deneyin olmazsa acil doktora gidin.
35+4 te dogum yaptım, sutum azdı, bebegım 1 gunde sarılık oldu, cok uyudugu ıcın emmeyı de hepten kestı.Mama ve sagarak verdıgım azıcık sutle besledık onu. Bugun dogum yapalı 5.gun, sutum arttı sanırım.Goguslerım tas gıbı sert, cok asırı sıcak, yer yer tenımde kırmızılıklar var.Bebegımı yarım saat emzırebıldım, makıneyle de sagdım sonra ama gecmıyor.Sıslık duruyor.Makıneyle cekıyorum ama daha sut gelmıyor, bıtmıs gıbı.Ama gogsum hala sıs dolu gıbı.Ne yapsam bılmıyorum.Boyle bısey yasayan var mı?
Tesekk
ur ederım, bugun bebegımı hastaneden verecekket, hemen emzırmeye vaslıucam, kalanını da bosaltıcam pompayla, ıns pompaya gelır, cunku dolu oldugu halde pompaya gelmemesı benım en buyuk sorunum.
Cok sagolun, tesekkur ederım.Bebegımın saglıgı cok ıyı, neden erken dogdu bılmıyoruz ama kuvoze bıle koymadan verdıler, azcık sarılık gecırdı ama sımdı ıyı.2270 gram dogdumerhaba sizinle daha önce konuşmuştuk girdiğinizde bana yazarmısınız bebeğiniz sağlığı nasıl kaç kilo doğdu neden erken doğum yaptınız inşallah müsait olursunuz rabbim bebeğinizede sizede sağlık versin inşallah.
Evet pompa ve emzırmeyle 1 gunde duzeldıler.Sagolun.Bır de sıcak su dolu legende buhara yakmadan kendını gogsunu tutup pompa yapınca da cok ıse yarıyor.merhaba
durumunuz nasıl. yumuşadı mı gögüsleriniz
Cok sagolun, tesekkur ederım.Bebegımın saglıgı cok ıyı, neden erken dogdu bılmıyoruz ama kuvoze bıle koymadan verdıler, azcık sarılık gecırdı ama sımdı ıyı.2270 gram dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?