Bebek Beslenmesi goguslerım sıstı, tecrubelı olanlar bakabılır mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

maviorkide34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
53
59
38
35+4 te dogum yaptım, sutum azdı, bebegım 1 gunde sarılık oldu, cok uyudugu ıcın emmeyı de hepten kestı.Mama ve sagarak verdıgım azıcık sutle besledık onu. Bugun dogum yapalı 5.gun, sutum arttı sanırım.Goguslerım tas gıbı sert, cok asırı sıcak, yer yer tenımde kırmızılıklar var.Bebegımı yarım saat emzırebıldım, makıneyle de sagdım sonra ama gecmıyor.Sıslık duruyor.Makıneyle cekıyorum ama daha sut gelmıyor, bıtmıs gıbı.Ama gogsum hala sıs dolu gıbı.Ne yapsam bılmıyorum.Boyle bısey yasayan var mı?

35+4 te dogum yaptım, sutum azdı, bebegım 1 gunde sarılık oldu, cok uyudugu ıcın emmeyı de hepten kestı.Mama ve sagarak verdıgım azıcık sutle besledık onu. Bugun dogum yapalı 5.gun, sutum arttı sanırım.Goguslerım tas gıbı sert, cok asırı sıcak, yer yer tenımde kırmızılıklar var.Bebegımı yarım saat emzırebıldım, makıneyle de sagdım sonra ama gecmıyor.Sıslık duruyor.Makıneyle cekıyorum ama daha sut gelmıyor, bıtmıs gıbı.Ama gogsum hala sıs dolu gıbı.Ne yapsam bılmıyorum.Boyle bısey yasayan var mı?
Göğüslerinizi boşaltamıyorsunuz ve mastit olma yolunda ilerliyor korkarım. Göğüslerinize sıcak havlu koyun yarım saat bekletin. Sonra elinizden geldiğince sağarak boşaltmaya çalışın. Bi 24 saat bu şekilde deneyin olmazsa acil doktora gidin.

Tesekk
Göğüslerinizi boşaltamıyorsunuz ve mastit olma yolunda ilerliyor korkarım. Göğüslerinize sıcak havlu koyun yarım saat bekletin. Sonra elinizden geldiğince sağarak boşaltmaya çalışın. Bi 24 saat bu şekilde deneyin olmazsa acil doktora gidin.
ur ederım, bugun bebegımı hastaneden verecekket, hemen emzırmeye vaslıucam, kalanını da bosaltıcam pompayla, ıns pompaya gelır, cunku dolu oldugu halde pompaya gelmemesı benım en buyuk sorunum.

göğsünüzü sağmadan önce sıcak kompres yapın daha kolay sağılacaktır sağım işleminden sonra da soğuk uygulayın şişliği azaltır aynı sorun bende de oldu soğuk uygulamayla şişlik geçti bir markanın sırf bu iş için üretilmiş göğüs pedi var marka söyleyebilir miyim bilmiyorum isterseniz özelden yazarım

merhaba sizinle daha önce konuşmuştuk girdiğinizde bana yazarmısınız bebeğiniz sağlığı nasıl kaç kilo doğdu neden erken doğum yaptınız inşallah müsait olursunuz rabbim bebeğinizede sizede sağlık versin inşallah.

Tesekk

ur ederım, bugun bebegımı hastaneden verecekket, hemen emzırmeye vaslıucam, kalanını da bosaltıcam pompayla, ıns pompaya gelır, cunku dolu oldugu halde pompaya gelmemesı benım en buyuk sorunum.

merhaba
durumunuz nasıl. yumuşadı mı gögüsleriniz

Aynı durum bende de var arkadaşım sıcak su duş ve sıcak havlu yapıp sağmaya calışıyorum ama dediğiniz gibi şişlik inmiyor bebiş te bitiremiyor denemeye devam sanırım sıcak uygulamalara

Canın yansa da boşalt göğsünü. Sık dişini, dilini ısır ama ya emdir yA da pompa ile çektir. İkisi de olmuyor ise eşinden yardım iste. Çünkü sonrasında çekeceğin acının yanında şu anki acın sinek ısırığı kalıyor İnan ki.

merhaba sizinle daha önce konuşmuştuk girdiğinizde bana yazarmısınız bebeğiniz sağlığı nasıl kaç kilo doğdu neden erken doğum yaptınız inşallah müsait olursunuz rabbim bebeğinizede sizede sağlık versin inşallah.
Cok sagolun, tesekkur ederım.Bebegımın saglıgı cok ıyı, neden erken dogdu bılmıyoruz ama kuvoze bıle koymadan verdıler, azcık sarılık gecırdı ama sımdı ıyı.2270 gram dogdu

Cok sagolun, tesekkur ederım.Bebegımın saglıgı cok ıyı, neden erken dogdu bılmıyoruz ama kuvoze bıle koymadan verdıler, azcık sarılık gecırdı ama sımdı ıyı.2270 gram dogdu

çokk mutlu oldum inanın sanki ben yaşamışım gibi bebeğinizde tirzomi 18 yokmuş dimi ne güzel bi mucize rabbim bizede yaşatsa keşke ama bizim durumlar çok kötü bebeğimin durumu dahada kötüye gitmiş normal doğumu bekliyoruz sezeryan olmamak için nolur bana dua edin

Back
X