gögüslerimdeki şişkinlilk ve acı

ebru26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
1.616
1
0
İstanbul
slm arkadaslar ben dün gögüslerimde hafif bir acı hissetmemle bi bakayım dedim aaa ne görim sanki gösüme silikon yaptırmısım öyle bir şişmiş ve gerginleşmişki elimle dokunduğum zaman ne kadar gerildiği şiştiği o derece anlasılıyor ve bir acı var bilhassa gögüslerimin altına vuruyor bide ucları acıyor biz 8 aydır bebek istiyoruz temmuzda bir düşüğüm oldu ....şimdi acaba diyorum gebe mi kaldım belirtimi acaba adetime 8 gün var sizce nedir heee bide kasıklarıma bıçak saplanır gibi bişi batıyor aniden bunlar nedir sizce

bence hamile olabilirsin. bnenim ilk belirtim buydu çünkü. hamile kalır kalmaz güğüslerim şişip acımaya başlamıştı hayret etmiştik.:)

inşallah insallah.....bugün oğlum basını bana yaslamak istedi ama ben çığlığı bastık bası gösüme hafif geldi ay bu ne acı böyle allah allah şaşırdım kaldım bu neyin nesiiii bide kasıklarım ağrıyor:44kuyanlar cvp yazarsa sevaba girer

İnşallah hayırlısıyla demeliyim ama belirtileri öyle gibi sanki. İStiyormusun bebek bilmiyorum ama Gönlünden geçen olsun inşallah ebru :))

hamilelik belirtilerindeki ilk şey gögüslerdeki hassasiyetdir inşallah hamilesinizdir
hayırlısı olsun

benimde adetime daha varken göğüslerim acımaya başlamıştı. ilk belirtiyi onlar veriyor. şuan 11 haftalık hamileyim. sende olabilirsin canım. test yapabilirsin evde. ben yaptığımda çıktı üstelik adetime 1 hafta vardı.

oğluma kardeş olucakmı_ acaba bu aymı oldumu bunlar hep bir muamma....gününü bekle demesi kolay onu bunu geçelimde martın 4 ünde kirlencem bu gögüslerim beni çok tetikliyo acaba die ya böyle gögüs acısı görmedim ben çok şiştiler dimdik oldular birazda altları hafiften kaşınıyor gibi.....
cevp bekliyorum ben dağ basındayım bilgilerinizi bana aktarınız bol bol yorum yazan arkadas sevaba girer:26:

oğluma kardeş olucakmı_ acaba bu aymı oldumu bunlar hep bir muamma....gününü bekle demesi kolay onu bunu geçelimde martın 4 ünde kirlencem bu gögüslerim beni çok tetikliyo acaba die ya böyle gögüs acısı görmedim ben çok şiştiler dimdik oldular birazda altları hafiften kaşınıyor gibi.....
cevp bekliyorum ben dağ basındayım bilgilerinizi bana aktarınız bol bol yorum yazan arkadas sevaba girer:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…