goguslerimin nedeni hamilelik?

nehir889

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
4
2
1
29
kızlar sürtünmeyle iliskiye girdim ama boşalma olmadı 20 aralikta oldu olay sonra adet oldum 2 haftalik adetimi gordum fakat gogusumde hic olmamis damalar goruyorum sizce nedeni nedir.beyaz tenliyim hamile olabiliemihim bu arada adetlerimi 3-4 erken oldum goguslerimin nedeni ne olabilir damarlar? kızlar ayrica baska bir belirti yok adet gecikmesi v.s

Son düzenleme:
kızlar sürtünmeyle iliskiye girdim ama boşalma olmadı 20 aralikta oldu olay sonra adet oldum 2 haftalik adetimi gordum fakat gogusumde hic olmamis damalar goruyorum sizce nedeni nedir.beyaz tenliyim hamile olabiliemihim bu arada adetlerimi 3-4 erken oldum goguslerimin nedeni ne olabilir damarlar?
damardır kan dolasimina yarar sorun etme herkeste var metrelerce hemde :)) hamilelige gelince nayin nooovvv hatta hayir.zati sizin nicklernizden belli annem daha nicki gorunce anliyrm bilmemkim2256 bankosunuz:))

peki yinede baska bir nedenden dolayida olabilirmi :) cunku baska bir.belirti yok
hamileliktir o hamileliiik direk alisverise basla cok maviyse ikizde bolablr bak cogul demisler katiliuorm.sanda soylemiatim dimi yazi beklycen diye yazin geliyo leylekler cunku damardan girmisler sana :)) ayy yine cok eglendim hadi by

N nehir889 acilen doktora git ama sakın kadın doğuma falan gitme ha direkt psikiyatriste git. Hamile değilsin ama nur topu gibi bir obsesif kompulsif bozukluğun olmuş olabilir.

Back
X