Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadşalar merhaba 2 akşam önce 7 8 saat süren mide bulantım oldu kusunca çok rahatladım. Bugümde göğsümü kontrol ettiğimde sağ göğsümde damarlarım aşıeı belirginleşmiş hamilemiyim acaba
arkadşalar merhaba 2 akşam önce 7 8 saat süren mide bulantım oldu kusunca çok rahatladım. Bugümde göğsümü kontrol ettiğimde sağ göğsümde damarlarım aşıeı belirginleşmiş hamilemiyim acaba
Bende bebek düşündükten sonra baya belirgin olmaya başladı hormonlarla alakalı galiba ben de beyaz tenliyim ha hamilelik belirtisi de olabilir tabi ama ilk kez gördüğümde bende öyle düşünüyordum bir yılı geçti damarlar hala belirgin
Benimde baya inanilmaz belirginlesmisti yani gercekten sok olacak sekilde sanki derim yok damarlar ortadaydi hamilelik sandim baya belirtimde vardi ama adet olmustum adetten 3-4 gun sonra duzeldiler bende ilk kez boyle birsey yasadim. En iyisi test vermek herseye umutlaniyoruz cunku