• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüste damar belirginleşmesi

Ceydasavas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
70
177
93
27
arkadşalar merhaba 2 akşam önce 7 8 saat süren mide bulantım oldu kusunca çok rahatladım. Bugümde göğsümü kontrol ettiğimde sağ göğsümde damarlarım aşıeı belirginleşmiş hamilemiyim acaba

Damarların hamilelikte alakası yok bence benimkiler tek tek sayılıyor beyaz tenli misin

arkadşalar merhaba 2 akşam önce 7 8 saat süren mide bulantım oldu kusunca çok rahatladım. Bugümde göğsümü kontrol ettiğimde sağ göğsümde damarlarım aşıeı belirginleşmiş hamilemiyim acaba
Bende bebek düşündükten sonra baya belirgin olmaya başladı hormonlarla alakalı galiba ben de beyaz tenliyim ha hamilelik belirtisi de olabilir tabi ama ilk kez gördüğümde bende öyle düşünüyordum bir yılı geçti damarlar hala belirgin 😃

Regl döneminde belirginleşiyor benim, hamilelik veya regl varsa ondan olabilir

Benimde baya inanilmaz belirginlesmisti yani gercekten sok olacak sekilde sanki derim yok damarlar ortadaydi hamilelik sandim baya belirtimde vardi ama adet olmustum adetten 3-4 gun sonra duzeldiler bende ilk kez boyle birsey yasadim. En iyisi test vermek herseye umutlaniyoruz cunku😞

Back
X