Göğüsten kan gelmesi

Hira__98

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2024
14
2
6
26
Arkadaşlar hamileyim 8 aylık göğsümden kan geliyor benim ikinci hamileliğim bu aynı durum ilk cocugumda da oldu ben sahip sagip çöpe attım 2 hafta falan emzirememistim mama kullanmistik bir türlü randevu alıp gidemedim de çocuğumda başka problemler olunca hep ona gittik. Başına gelen var mi hic

Arkadaşlar hamileyim 8 aylık göğsümden kan geliyor benim ikinci hamileliğim bu aynı durum ilk cocugumda da oldu ben sahip sagip çöpe attım 2 hafta falan emzirememistim mama kullanmistik bir türlü randevu alıp gidemedim de çocuğumda başka problemler olunca hep ona gittik. Başına gelen var mi hic
sut kanalında meme damarında genısleme catlama falan oluyor da kan sızıntı mı yapıyor acaba? cunku mastıt falan olsan anlarsın yaniS:

Bi doktora görün bence belki ilac falan veriri düzelir doğumda öyle bi sıkıntı yaşamazsın

Back
X