Gebeliğe Hazırlık Gogusten sıvı gelmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SiriusBlackK

❤❤ Şukurler Olsun..
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
2.670
2.142
63
Merhabalar.
Yaklasık 9 aydir bebek dusunuyoruz ancak henuz nasip olmadi. Tam tesekkullu kontrollerimi yaptirdigimida soyleyemeyecegim. Ancak dun farkettigim bisey oldu. Gogsum agriyinca baktim sıkınca sivi geliyo . Asiri degil ama yinede korkutmaya yetti. Hamile olma ihtimalimi dusunmedi daha adetime 9 gun var. Bunu yaşayan varmi ? Bunarada prolaktin seviyem bikac ay once 11di normaldi.

Prolaktin değeriniz fırlamıştır. Haftalik bile değişebiliyor. Bende prolaktinom var...bazen değerlerim tavan yapıyor 450 vs. Oluyor...bazen 20lere düşüyor

Prolaktin değeriniz fırlamıştır. Haftalik bile değişebiliyor. Bende prolaktinom var...bazen değerlerim tavan yapıyor 450 vs. Oluyor...bazen 20lere düşüyor
Evet ama hemen sivi gelmeye baslamaz demisti bi arkadasima doktor. Sizin o dengesiz oldugunarada sivi geliyormu hemen

Valla bir kaç ay prolaktin ölçümü için çok eski bir değer . muhtemelen yükselmiş ilaç içilecek seviyeye gelmiş.

2 aylık hamileyken göğsümden süte bemzer sarımsı sıvı ben sıkmadan akıyordu
İç çamaşırım kıyafetlerim yatak çarşafı ıslanıyordu
Mr çekilmişti parsiyel empty sella diye bi hastalık mı desem sendrom mu desem ne bişey çıktı
Pek önemli değil ama süt gelmesi en önemli belirtisiymiş

Oyle akmiyo yani henuz . Ama sıkınca geliyo dun daha az geliyodu. Google amca herkesi kanser ettogi icin biraz kokrtum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…